Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα επίθεση στη ΝΔ!

Και ο... πόλεμος συνεχίζεται! Μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον προϋπολογισμό, ήρθε η αντίδραση του ΥΠΟΙΚ και η αξιωματική αντιπολίτευση... ξαναχτυπά!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέο επεισόδιο στην… αυγουστιάτικη κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ!

Μετά τον πρώτο γύρο ανακοινώσεων, η αξιωματική αντιπολίτευση επανέρχεται…

Η νέα τοποθέτηση ΣΥΡΙΖΑ

“Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αδυνατεί να αποδεχθεί αυτό που ολόκληρος ο πλανήτης αναγνωρίζει: ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έσωσε την ελληνική οικονομία από τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και την χρεοκοπία στην οποία την είχαν οδηγήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη Ν.Δ, η Ν.Δ. έχει αποφασίσει: τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα…”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Γεωργιάδης για την viral φωτογραφία με Ανδρουλάκη και Κωνσταντοπούλου: «Έφτασαν να κάνουν διαρροή από το ΠΑΣΟΚ ότι αυτό δεν ήταν το τραπέζι μου»
«Ο κ. Ανδρουλάκης που δεν έχει κάνει ακόμη διαρροή για την πρόταση Χάρη Δούκα να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ υπέρ του Αλέξη Τσίπρα έκανε διαρροή μην τυχόν και πιστέψει κάποιος ότι βρέθηκε στο ίδιο τραπέζι μαζί μου»
Φωτογραφία X: Άδωνις Γεωργιάδης
Το ΠΑΣΟΚ «φλερτάρει» με νέα εσωκομματική δίνη μετά την απώλεια της δεύτερης θέσης στις δημοσκοπήσεις
Στο ΠΑΣΟΚ επικρατεί αναστάτωση μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στον απόηχο της ίδρυσης δύο νέων κομμάτων, αυτών του Αλέξη Τσίπρα και της Μαρίας Καρυστιανού
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Στη μάχη της «χαλαρής» ψήφου η ΝΔ: Το στοίχημα για «υψηλές πτήσεις» την πρώτη Κυριακή με το βλέμμα σε Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
Μια νέα δημοσκόπηση που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, αυτή της Pulse για τον ΣΚΑΪ, στην εκτίμηση ψήφου, το κυβερνών κόμμα διατηρεί τα ποσοστά του και αποτυπώνεται στο 29,5%
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ