Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Βαρεμένος ζήτησε αμέσως συγγνώμη, η κ. Καραμανλή θα ζητήσει;

Το σημερινό (02.02.2023) επεισόδιο μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, Γιώργου Βαρεμένου και Άννας Καραμανλή, σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Ο κ. Γιώργος Βαρεμένος «αντέδρασε με απαράδεκτο τρόπο σε μια απαράδεκτη, όμως, πρόκληση. Και ζήτησε αμέσως συγνώμη γι’ αυτό», αναφέρει αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αναμένουμε πότε και η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Καραμανλή, θα ζητήσει μια συγνώμη για την επιλογή της να αποκομίσει πολιτική υπεραξία, ακόμη και σε μια στιγμή εθνικού πένθους και βαθιάς θλίψης», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

«Σε μια στιγμή, δηλαδή, που όλους μας ενώνει, η κυρία Καραμανλή προτίμησε την πολιτική καπηλεία μιας τραγωδίας. Κρίμα!», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο Βαρεμένος άρπαξε από τα χέρια της Καραμανλή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα – Άγριος καυγάς στον ΣΚΑΪ

«Η σημερινή ημέρα είναι βαριά φορτισμένη, καθώς αποχαιρετούμε τα παλικάρια μας, της Πολεμικής Αεροπορίας, που έφυγαν την ώρα του καθήκοντος», καταλήγει το κόμμα στην ανακοίνωσή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 35