Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας γίνεται μέλος της ΚΕ – Παραιτήθηκαν 5 στελέχη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν πέντε από τα δέκα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ οι Ερρίκος Βεντούρας, Σταμάτης Σακελιων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Κατερίνα Κύρου.

Όσον αφορά την Κεντρική Επιτροπή άρχισαν τα τηλέφωνα για την αναπλήρωση των μελών που έφυγαν ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσά τους θα είναι ο Νίκος Καρανίκας, ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Μάρκος Χατζησάββας  και το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου Βαγγέλης Πυλάλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17