Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας γίνεται μέλος της ΚΕ – Παραιτήθηκαν 5 στελέχη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν πέντε από τα δέκα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ οι Ερρίκος Βεντούρας, Σταμάτης Σακελιων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Κατερίνα Κύρου.

Όσον αφορά την Κεντρική Επιτροπή άρχισαν τα τηλέφωνα για την αναπλήρωση των μελών που έφυγαν ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσά τους θα είναι ο Νίκος Καρανίκας, ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Μάρκος Χατζησάββας  και το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου Βαγγέλης Πυλάλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αυτοσχεδίασε στον όρκο του στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας – «Λέει ανοησίες αντί για τον όρκο στο Σύνταγμα» λέει ο Γεωργιάδης
«Δεν έχει καμία απολύτως θέση εκεί έως ότου δώσει τον νενομισμένο όρκο», αναφέρει ο υπουργός Υγείας
Πέτρος Κωνσταντίνου 15