Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Καρανίκας γίνεται μέλος της ΚΕ – Παραιτήθηκαν 5 στελέχη από την Επιτροπή Δεοντολογίας

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν πέντε από τα δέκα μέλη που απαρτίζουν την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες παραιτήθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ οι Ερρίκος Βεντούρας, Σταμάτης Σακελιων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Κατερίνα Κύρου.

Όσον αφορά την Κεντρική Επιτροπή άρχισαν τα τηλέφωνα για την αναπλήρωση των μελών που έφυγαν ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ανάμεσά τους θα είναι ο Νίκος Καρανίκας, ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Μάρκος Χατζησάββας  και το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου Βαγγέλης Πυλάλης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου