Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κατήφορος της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει τέλος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τις αντιδράσεις υπουργών και βουλευτών στο ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην χώρα σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ο κατήφορος της κυβέρνησης της ΝΔ δεν έχει τέλος.

«Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ και εξηγεί «Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα».

Συνεχίζοντας επιτίθεται στον υπουργό Επικρατείας, ‘Άκη Σκέρτσο: «Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, ‘Άκης Σκέρτσο, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές. Ο κ. Σκέρτσο παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία. Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος».

Κλείνοντας υποστηρίζει: «Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη. Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας από τη Νίκαια: «Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση σε λίγους μήνες κυβέρνηση»
Ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης, για την ενέργεια, για την κατάργηση των πανελλαδικών, για το ιδιωτικό χρέος και τα funds και την μετακίνηση με τα ΜΜΜ
Αλέξης Τσίπρας 54
Νέες βολές Πλακιά κατά Κυρανάκη για τα Τέμπη και το «παράνομο φορτίο»: «Μάλλον είστε αδιάβαστος»
Ο πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐδος αλλά και θείος της Αναστασιας -Μαρίας, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ζητά απαντήσεις για το «άγνωστο πτητικό καύσιμο»
Νίκος Πλακιάς