Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ας… αποφασίσει αν η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο ή σκευωρία

Νέα επίθεση εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση Novartis. Σε αυτήν, τον καλεί να αποφασίσει αν πρόκειται για σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αφορμή για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου στάθηκε τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, στην οποία χαρακτήρισε αυτονόητο ότι θα φύγει από το κόμμα όποιος έχει αγγίξει μαύρο χρήμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του «στη χθεσινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΝΔ θεωρεί “αυτονόητο” πως όποιος αποδειχτεί από τη ΝΔ ότι έχει αγγίξει μαύρο χρήμα θα φύγει από το κόμμα. Οφείλουμε να τον συγχαρούμε για τη συγκεκριμένη δήλωση και να του επισημάνουμε πως αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο η αποπομπή από το κόμμα θα είναι το λιγότερο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει».

Καταλήγοντας τονίζει «ωστόσο, περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει πώς είναι δυνατόν να αφήνει παράθυρο κάποιος από τη ΝΔ να έχει αγγίξει μαύρο χρήμα στην υπόθεση Νοβάρτις, ενώ μέχρι χθες έκανε λόγο για “σκευωρία” και “πολιτική δίωξη”; Θα αποφασίσει; Υπάρχει σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία;»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης»
Στην αντεπίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, που αποκάλυψε ότι μέσω του Medwatch στο ιατρείο της έχει εντοπιστεί μηχάνημα βιοανάδρασης, εξαπέλυσε...
Άδωνις Γεωργιάδης και Μαρία Καρυστιανού 16
Μαρία Γρατσία σε Άδωνι Γεωργιάδη: Στοχευμένη η επίθεση στη Μαρία Καρυστιανού, καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο της
Η δικηγόρος και στενή συνεργάτις της Μαρία Καρυστιανού απέφυγε ωστόσο να διευκρινίσει αν στο ιατρείο της προέδρου της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» υπάρχει μηχάνημα βιοανάδρασης
Μαρία Καρυστιανού και Μαρία Γρατσία
Κομισιόν για αγροτικές επιδοτήσεις: «Αποφασιστικά μέτρα από την Ελλάδα» – Τι  λέει μετά το δημοσίευμα του Politico
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διευκρινίζει ότι η επιστολή αποτελεί μέρος της συνήθους διαδικασίας ελέγχου – «Πολύ εποικοδομητική» η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βλάχος και Μαρκόπουλος «σφάχτηκαν» για τους δανειολήπτες: «Είμαστε εκτός πραγματικότητας» – «Ήρθατε να ξεπετάξετε την ερώτηση ενός “παράξενου” βουλευτή»
Αιχμές από τον βουλευτή της ΝΔ για την κυβερνητική πολιτική - «Είμαστε στην ίδια πλευρά της βάρκας», απάντησε ο υφυπουργός Οικονομικών
Δημήτρης Μαρκόπουλος και Γιώργος Βλάχος, Νέα Δημοκρατία 12