Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης ξέρει να κρύβεται άριστα από τον Αλέξη Τσίπρα

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ σχολίασε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, “ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να είναι “άχρηστος σε όλα τα άλλα”, όπως θα έλεγε και η Φωτεινή Πιπιλή, αλλά ξέρει άριστα να κρύβεται από τον Αλέξη Τσίπρα, στην ασφάλεια των κομματικών του οργάνων,φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων”.

“Δυστυχώς για τον ίδιο, τη Δευτέρα ξεκινά η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, που ο πρωθυπουργός προκάλεσε. Εκεί, ο αρχηγός της Ν.Δ. θα πρέπει να πει και κάτι ουσιαστικό για να μην γελοιοποιηθεί”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5