Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία»

Νέα επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διαχείριση της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης» άλλαξε στάση «κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ».

Αναφερόμενος ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στη διαχείριση της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου (σ.σ. Γλύξμπουργκ στην ανακοίνωση) προσθέτει ότι «μόνον η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλλειπε από την τελετή…».

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία:

Aυτό που παρακολούθησε σήμερα σε εθνική μετάδοση όλο το πανελλήνιο, ήταν σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη η κηδεία ενός «ιδιώτη».

Η παρέλαση των υπουργών και των βουλευτών του, η υπαναχώρηση από την αρχική του απόφαση για το λαϊκό προσκύνημα, η επιλογή της ΕΡΤ για τον τριήμερο μαραθώνιο τηλεοπτικής κάλυψης, αφορούσε σύμφωνα με τον υποκριτή κ. Μητσοτάκη που θέλει να πατά σε δυο βάρκες, έναν ιδιώτη που απεβίωσε.

Κατά τα λοιπά, μόνο η παρουσία του ίδιου του πρωθυπουργού έλλειπε από την τελετή για να επιβεβαιώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις της φιλοβασιλικής πτέρυγας της ΝΔ, δεν απέτισε απλά φόρο τιμής στη κηδεία ενός ιδιώτη, αλλά υποκλίθηκε σήμερα κανονικότατα στην έκπτωτη βασιλεία».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις