Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει ο Παυσανίας Παπαγεωργίου μετά από την παραίτηση της Βούλας Κεχαγιά το πρωί της Τρίτης (10/09/2024).

Ο Παυσανίας Παπαγεωργίου ήταν μέχρι πρότινος ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει διατελέσει μεταξύ άλλων γενικός γραμματέας Νέας Γενιάς και έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών και γνωμοδοτικών επιτροπών, διεθνή συντονιστικά όργανα και εποπτικά συμβούλια.

Μετά το 2019 ο Παυσανίας Παπαγεωργίου παρέμεινε στενός σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων.

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Αμβούργου της Γερμανίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις ανθρωπιστικές επιστήμες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: Από την καταγγελία του «καθεστώτος» σε πρόταση διακυβέρνησης – «Το 2015 ήξερα τι ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω»
Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για θεσμούς, Δικαιοσύνη και ακρίβεια – Το μήνυμα ότι «τώρα ξέρω τι γίνεται και τι δεν γίνεται» και η προσπάθεια να εμφανιστεί η ΕΛ.Α.Σ. ως κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη Ν.Δ.
Ο Αλέξης Τσίπρας 104
ΣΥΡΙΖΑ: Η «τρόικα» της μετάβασης, το τέλος της αναμονής Τσίπρα και η επόμενη μάχη για την ηγεσία
Παππάς και Πολάκης περιγράφουν το ίδιο σχέδιο επανεκκίνησης, αλλά πίσω από τις κοινές γραμμές ανοίγει ήδη η συζήτηση για το ποιος θα οδηγήσει το κόμμα μετά τη συλλογική ηγεσία
Η Ρένα Δούρου, ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Παππάς σε παλαιότερη συνάντηση
«Πυρετός» συσκέψεων στη ΝΔ μετά τον Δεκαπενταύγουστο ενόψει ΔΕΘ: Η «Ατζέντα 2030» και το σχέδιο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη αντιμετώπιση του δημογραφικού με παρεμβάσεις για τη στήριξη της οικογένειας και κίνητρα προς τα ζευγάρια για να τεκνοποιήσουν
Κυριάκος Μητσοτάκης