Σάββατο, 13 Ιουλ.
34oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε και τον Γιώργο Τσίπρα

Μετά τον Θανάση Θεοχαρόπουλο σειρά στις απολύσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ πήρε ο Γιώργος Τσίπρας.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσίπρας δεν είναι πλέον εργαζόμενος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς απολύθηκε και αφήνει αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση». 

Η Κουμουνδούρου λεει οτι ο Γιώργος Τσίπρας είχε συμφωνήσει να πληρώνεται εως τις ευρωεκλογές και ότι αυτό έγινε προκειμένου να αρχίσει να πληρώνεται ο νυν διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θάνος Μωραΐτης με τον ίδιο όμως τον Γιώργο Τσίπρα να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι πως επιλέγονται τα κομματικά στελέχη που πληρώνονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και αν όντως υπάρχει λίστα προγραφών όπως ισχυρίζονται πολλά στελέχη που διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Δέκα λεπτά μετά από ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΑ, στην οποία υποστήριξα την ανάγκη ανασύνθεσης του προοδευτικού χώρου και δημοκρατικής λειτουργίας των κομμάτων, ενημερώθηκα «σχετικά με τη λύση σύμβασης εργασίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται μάλλον για σύμπτωση, σε συνέχεια άλλων συμπτώσεων».

Και συνεχίζει: «Προφανώς η ανασύνθεση του προοδευτικού χώρου θα προχωρήσει παρά τα όποια εμπόδια γιατί είναι απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας. Επίσης, η κατάκτηση εδώ και δεκαετίες για δημοκρατία στα κόμματα όπως και στην κοινωνία δεν θα υποκλιθεί σε επικίνδυνες αντιλήψεις που αναφέρονται μόνο σε δικαιώματα και καθόλου στην πολύ βαθύτερη και ευρύτερη ανάγκη δημοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας».

Και καταλήγει: «Σε ότι με αφορά, δεν ανήκω στο κλαμπ όσων δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψουν στη ζωή τους αλλά και σχεδόν ποτέ δεν συνδυαζόταν η πολιτική μου δραστηριότητα με επαγγελματική κομματική σχέση».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις