Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι πρωτοφανείς αλλά τώρα είναι η ώρα της συνδρομής σε όσους δοκιμάζονται»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ευθύνες στην κυβέρνηση για τη διαχείριση των προβλημάτων της κακοκαιρίας επιρρίπτει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την καλεί «να αναλάβει την ευθύνη για να μπει τέρμα στην εικόνα χάους που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ακόμα και για ανθρώπινες ζωές».

«Αυτό που ζουν αυτή τη στιγμή οι πολίτες της Αττικής είναι πρωτοφανές και αδιανόητο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Χιλιάδες συμπολίτες μας ζουν ώρες φόβου και ταλαιπωρίας μέσα στο κρύο, τη νύχτα, το χιόνι, και χωρίς καμιά βοήθεια. Δεν είναι μόνο το δράμα της Αττικής Οδού, είναι οι δεκάδες κεντρικές αρτηρίες που έκλεισαν από τις πρώτες ώρες χιονόπτωσης. Είναι η Κατεχάκη, η Μεσογείων, η Κηφισίας, η Μαραθώνος. Είναι ο ηλεκτρικός που σταμάτησε απροειδοποίητα, είναι τα μισά Βόρεια Προάστια που περνάνε τη νύχτα χωρίς ρεύμα. Οι ευθύνες είναι προφανείς αλλά τώρα είναι η ώρα της συνδρομής σε όσους δοκιμάζονται».

Ακολούθως «απευθύνει έκκληση, η κυβέρνηση να σταματήσει να κρύβεται πίσω από τις ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας και να επιχειρήσει άμεσα τη παροχή βοήθειας και τον απεγκλωβισμό των συμπολιτών μας στην Αττική Οδό. Οι άνθρωποι αυτοί παραμένουν εδώ και πολλές ώρες χωρίς νερό και φαγητό. Χωρίς ιατρική βοήθεια. Οι άνθρωποι αυτοί κινδυνεύουν».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης σε Αλέξη Τσίπρα: Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα
«Ο Αλέξης Τσίπρας, ξέχασε, όμως, κάτι βασικό, δεν πήγε ως τουρίστας, πήγε ως πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Παύλος Μαρινάκης
Αλέξης Τσίπρας: Από το Παρίσι στις γειτονιές, το στοίχημα του «προοδευτικού μετώπου»
Το πρωί της Παρασκευής ο Αλέξης Τσίπρας υπερασπιζόταν τις αλλαγές στους Ποινικούς Κώδικες και μιλούσε για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου. Λίγες ώρες αργότερα, στο Παρίσι, συναντούσε τον δήμαρχο της πόλης και ζητούσε συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Παρίσι 6
Οι ΗΠΑ δίνουν μέχρι και 20 εκατ. δολάρια για πληροφορίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν
Οι πληροφορίες αυτές για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, μπορεί να αφορούν «τις εγκαταστάσεις», «τον εξοπλισμό» και «το προσωπικό», όπως επίσης τους «επιστήμονες», ή «τις μετακινήσεις»
Majid Asgaripour
Αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα για τις NAVTEX Ελλάδας και Κύπρου – «Σαφές το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας»
.«Οι εργασίες του VB Abeille Marengo θα προχωρήσουν βάσει του επιχειρησιακού προγραμματισμού της εταιρείας, σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελληνικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας»
Abeille Marengo, γαλλικό ερευνητικό 83