Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια – Μόνο οι μαφιόζοι είναι ασφαλείς

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Κάθε βδομάδα έχουμε και μια ενέδρα θανάτου, οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια και η μόνη ασφάλεια που υπάρχει είναι αυτή των μαφιόζων που κάνουν ό,τι θέλουν ανενόχλητοι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του για του «για την ανασφάλεια των πολιτών μπροστά στο οργανωμένο έγκλημα».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αφορά στην εκτέλεση 58χρονου στη Μεταμόρφωση, το βράδυ του Σαββάτου (15.05.2021) μπροστά από καντίνα. 

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη προεκλογικά είχε κάνει σημαία το θέμα της ασφάλειας» και «δυο χρόνια μετά το οργανωμένο έγκλημα οργιάζει και η κυβέρνηση μέριμνα μόνο για καταστολή σε βάρος των νέων». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Γεροντόπουλος: «Θα προτείνω στον Σαμαρά να στείλει λουλούδια στον Μητσοτάκη, διότι του κάνει τζάμπα διαφήμιση»
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού - «Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ηγηθεί άλλο αυτής της χώρας»
Άκης Γεροντόπουλος και Αντώνης Σαμαράς 28
Η ΝΔ αφήνει ανοιχτή την πόρτα για συνεργασίες μετά τις εκλογές – «Μάχη» για τον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων του 2023 και τη δεξαμενή Τσίπρα – Ανδρουλάκη
«Προτιμούμε αυτοδύναμη κυβέρνηση, αλλά δεν έχουμε κλείσει την πόρτα στις συμμαχίες», το μήνυμα του Κωστή Χατζηδάκη - «Τσίπρας και Ανδρουλάκης βλάπτουν την αξιοπιστία τους»
Ανδρουλάκης, Τσίπρας, Μητσοτάκης
42