Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο ο Μητσοτάκης θα χάνει τον έλεγχο της πανδημίας, τόσο θα επιτίθεται στην κοινωνία»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του επιτίθεται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κατηγορεί για πολιτική κάλυψη και αστυνομική αυθαιρεσία.

«Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου βίντεο στο οποίο φαίνονται ειδικοί φρουροί να σπάνε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε άδειους δρόμους στην περιοχή της Πανόρμου», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, προσθέτοντας ότι «προχθές χωρίς λόγο ξυλοκόπησαν πολίτες και έριξαν χημικά σε οικογένειες με μικρά παιδιά στη Νέα Σμύρνη γιατί τόλμησαν να βγουν μία βόλτα μετά από 5 μήνες αποτυχημένου lockdown».

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα χάνει τον έλεγχο της πανδημίας, τόσο θα επιτίθεται στην κοινωνία», σχολιάζει και καταλήγει: «Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο ξέχασε τις υποσχέσεις για ασφάλεια των πολιτών, δίνοντας τη θέση τους στην πρωτοφανή αστυνομική αυθαιρεσία σε βάρος τους, αλλά της παρέχει και πολιτική κάλυψη, με τον κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο κ. Πλεύρη να δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει δικηγόρος των αστυνομικών της Νέας Σμύρνης».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο «χτύπημα» Βλάχου: Κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακύκλωση
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις για τον δύσκολο στόχο της αυτοδυναμίας και τα ανοίγματα στη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο βουλευτής της ΝΔ επανέρχεται με παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό
Γιώργος Βλάχος
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για καταγγελίες Σαλμά: «Κάνει πως δεν κατάλαβε, οφείλει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει ότι ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του χωρίς «καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις» για την υπόθεση Novartis
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 8
Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Περισσό ότι στηρίζει τη ΝΔ όταν «βρίσκεται σε δύσκολη θέση» - «Τερατώδη ψέματα», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος
Καραθανασόπουλος και Κωνσταντοπούλου
10