Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Παύλος Πολάκης: Να ερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για κλήση του σε ανωμοτί κατάθεση

Για ενέργεια που προκαλεί προβληματισμό κάνει λόγω ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εκ παραδρομής – όπως ειπώθηκε, κλήση του Παύλου Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση, μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη.

«Η “εκ παραδρομής” παραβίαση θεμελιώδους διάταξης του Συντάγματος, που και ένας πρωτοετής φοιτητής οφείλει να γνωρίζει, σχετικά με την βουλευτική ασυλία, γεννά βαθύτατο προβληματισμό αλλά και εύλογα ερωτήματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, μετά το δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας όπου αναφέρεται ότι «εκ προφανούς παραδρομής» εστάλη η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση στον βουλευτή Παύλο Πολάκη και ότι η κλήση έχει ήδη ανακληθεί.

«Θέλουμε να πιστεύουμε», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αυτονόητα και άμεσα θα διεξάγει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει υπό ποιες συνθήκες ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έπραξε κάτι το πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά χρονικά».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, είχε στείλει επί του θέματος επιστολή-αναφορά προς τον πρόεδρο της Βουλής, καθώς και αναφορά προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο υπουργικό: Σημαντική τομή η ενίσχυση των συλλογικών συμβάσεων – Αύριο επιστρέφεται ένα ενοίκιο σε 1 εκατομμύριο πολίτες
«Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία για την μεταρρυθμιστική διάθεση της κυβέρνησης αρκεί να δει τη σημερινή ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου»
υπουργικό 27
Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την παρουσίαση της «Ιθάκης» - «Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά τους λόγια, εγώ θα μιλήσω στις 3 Δεκεμβρίου»
Ο πρώην πρωθυπουργός χαμογελαστός ευχαριστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Δημήτρη Κουτσούμπα, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παύλο Μαρινάκη για τα καλά τους λόγια
Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα «Ιθάκη» 21