Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Παύλος Πολάκης: Να ερευνηθεί ποιος έδωσε την εντολή για κλήση του σε ανωμοτί κατάθεση

Για ενέργεια που προκαλεί προβληματισμό κάνει λόγω ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εκ παραδρομής – όπως ειπώθηκε, κλήση του Παύλου Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση, μετά από μήνυση του Μένιου Φουρθιώτη.

«Η “εκ παραδρομής” παραβίαση θεμελιώδους διάταξης του Συντάγματος, που και ένας πρωτοετής φοιτητής οφείλει να γνωρίζει, σχετικά με την βουλευτική ασυλία, γεννά βαθύτατο προβληματισμό αλλά και εύλογα ερωτήματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του, μετά το δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας όπου αναφέρεται ότι «εκ προφανούς παραδρομής» εστάλη η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση στον βουλευτή Παύλο Πολάκη και ότι η κλήση έχει ήδη ανακληθεί.

«Θέλουμε να πιστεύουμε», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ότι η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, αυτονόητα και άμεσα θα διεξάγει έρευνα προκειμένου να εξακριβώσει υπό ποιες συνθήκες ο συγκεκριμένος εισαγγελέας έπραξε κάτι το πρωτοφανές για τα μεταπολιτευτικά χρονικά».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, είχε στείλει επί του θέματος επιστολή-αναφορά προς τον πρόεδρο της Βουλής, καθώς και αναφορά προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτό είναι το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης των υπηρεσιών του Δημοσίου – Θα πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο
Η αξιολόγηση θα γίνεται την περίοδο Απριλίου - Μαΐου και την περίοδο Οκτωβρίου - Νοεμβρίου και θα αφορά υπηρεσίες του κεντρικού κράτου, ψηφιακές υπηρεσίες και υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Το ερωτηματολόγιο αξιολόγησης υπηρεσιών του Δημοσίου 12