Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωθυπουργός σε αποδρομή ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού, σήμερα (16.04.2022) στο προσυνέδριο της ΝΔ και τα όσα είπε για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ένας πρωθυπουργός που τη μια μέρα ορίζει σε ποια περιφέρεια θα κατέβει ένας υπουργός του και την άλλη μέρα διαβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή που τρέμει την κοινωνία που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βασικός εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας στη χώρα, που σιχαίνεται οτιδήποτε δημόσιο αλλά ζει από αυτό έναν αιώνα, δεν μπορεί να κατανοήσει τι σηματοδοτεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη πολιτική ζωή του τόπου και καταφεύγει σε χοντροκομμένες προσβολές.

Για να μην έχει αμφιβολίες, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της πιο αποτυχημένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ευρώπης. Πολύ σύντομα οι πολίτες που έχει παρατήσει στο έλεος της κερδοσκοπίας, θα του δώσουν να το καταλάβει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του και αναφερόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Και κάποιοι άλλοι κάνουν -υποτίθεται- συνέδριο τώρα στην Αθήνα, όχι ανοιχτό στους πολίτες αλλά μεταξύ τους, για να στηρίξουν και πάλι τον πιο παλιό αρχηγό που κάθεται στην καρέκλα του εδώ και 15 χρόνια. Και όχι βέβαια για να αναρωτηθούν τι έφταιξε και ο λαός τους καταδίκασε τρεις φορές, όσο για να ξαναπούν τις ίδιες γερασμένες ιδέες, με τις ίδιες αποτυχημένες φωνές, με τα ίδια πρόσωπα να κάθονται στην πρώτη σειρά του συνεδρίου, με μόνο τους όπλο τη χολή προς τον αντίπαλο για τη δική τους επιβίωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
6
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι στην Ορμύλια Χαλκιδικής – «Σας είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω»
Η επίσκεψη στην Ορμύλια ήταν ο πρώτος σταθμός της σημερινής περιοδείας του πρωθυπουργού στη Χαλκιδική, πριν από το υπόλοιπο πρόγραμμα της επίσκεψής του στην Αρναία και στις Σκουριές
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γυναικείο μοναστήρι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής
Αλέξης Τσίπρας: Διμέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση για Κάσο και ακρίβεια
Κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχώρηση απέναντι στην Τουρκία και το ΠΑΣΟΚ για στρατηγική που ευνοεί τον Μητσοτάκη - Αποκλείει τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας μέσω μετακινήσεων βουλευτών
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ 9