Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Πρωθυπουργός σε αποδρομή ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού, σήμερα (16.04.2022) στο προσυνέδριο της ΝΔ και τα όσα είπε για το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ένας πρωθυπουργός που τη μια μέρα ορίζει σε ποια περιφέρεια θα κατέβει ένας υπουργός του και την άλλη μέρα διαβεβαιώνει ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2023 είναι ένας πρωθυπουργός σε αποδρομή που τρέμει την κοινωνία που δεν μπορεί να βγάλει το μήνα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο βασικός εκπρόσωπος της οικογενειοκρατίας στη χώρα, που σιχαίνεται οτιδήποτε δημόσιο αλλά ζει από αυτό έναν αιώνα, δεν μπορεί να κατανοήσει τι σηματοδοτεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη πολιτική ζωή του τόπου και καταφεύγει σε χοντροκομμένες προσβολές.

Για να μην έχει αμφιβολίες, σηματοδοτεί το οριστικό τέλος της πιο αποτυχημένης νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της Ευρώπης. Πολύ σύντομα οι πολίτες που έχει παρατήσει στο έλεος της κερδοσκοπίας, θα του δώσουν να το καταλάβει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ομιλία του και αναφερόμενος στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε: «Και κάποιοι άλλοι κάνουν -υποτίθεται- συνέδριο τώρα στην Αθήνα, όχι ανοιχτό στους πολίτες αλλά μεταξύ τους, για να στηρίξουν και πάλι τον πιο παλιό αρχηγό που κάθεται στην καρέκλα του εδώ και 15 χρόνια. Και όχι βέβαια για να αναρωτηθούν τι έφταιξε και ο λαός τους καταδίκασε τρεις φορές, όσο για να ξαναπούν τις ίδιες γερασμένες ιδέες, με τις ίδιες αποτυχημένες φωνές, με τα ίδια πρόσωπα να κάθονται στην πρώτη σειρά του συνεδρίου, με μόνο τους όπλο τη χολή προς τον αντίπαλο για τη δική τους επιβίωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Μητσοτάκη με τον γενικό διευθυντή της UNESCO: Στο επίκεντρο η επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα
Το τετ α τετ στο Μαξίμου και η αναφορά του πρωθυπουργού στην Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας και στις δύο νέες ελληνικές εγγραφές στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς
Κυριάκος Μητσοτάκης και Καλέντ Αλ-Ανανί
 «Καρφιά» Πιερρακάκη στην ΕΛΑΣ: «Έχουν αξεπέραστο know-how στο πώς να διώχνουν επενδύσεις»
Η αιχμηρή απάντηση του υπουργείου Οικονομικών στον τομεάρχη του νέου κόμματος Τσίπρα για τον «φορολογικό παράδεισο» - «Το κόστος αυτής της εμπειρίας το πλήρωσαν πολύ ακριβά όλοι οι Έλληνες»
Πιερρακάκης και Κουτεντάκης
ΕΛΑΣ: Σφοδρή επίθεση σε Μαρινάκη – «Θέλει να αφήσει τους ανέργους χωρίς δίχτυ προστασίας»
Αντίδραση της ΕΛ.Α.Σ. στην πρόταση Μαρινάκη για δίμηνο επίδομα ανεργίας - Κατηγορεί την κυβέρνηση για κοινωνικά ανάλγητη πολιτική και προειδοποιεί για περαιτέρω αποδυνάμωση του κοινωνικού κράτους
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα
Μηνύματα Μητσοτάκη στην Τουρκία από το Καστελόριζο – Ο γεωπολιτικός συμβολισμός της επίσκεψης και οι αντιδράσεις στην Άγκυρα
Διεθνές Δίκαιο, αμυντική θωράκιση και θαλάσσιες ζώνες στις «κόκκινες γραμμές» της Αθήνας - Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους και τουρκικά MME μιλούν για «μήνυμα από απόσταση 2 χιλιομέτρων»
Κυριάκος Μητσοτάκης 25
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγιασμό του 2ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων – Χαμόγελα, selfies και «high five» με μαθητές 
Ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στους ανανεωμένους χώρους του σχολείου βλέποντας τις εργασίες και τις βελτιώσεις που έχουν υλοποιηθεί τόσο στις αίθουσες διδασκαλίας όσο και στους χώρους υγιεινής
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων 2026 18