Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Βασιλειάδη σε Σκουρλέτη για τα «τρολ του Τσίπρα»: Ανοησίες, ασυναρτησίες, δεν υπάρχει τίποτα

ΣΥΡΙΖΑ: Πυρά Βασιλειάδη σε Σκουρλέτη για τα «τρολ του Τσίπρα»: Ανοησίες, ασυναρτησίες, δεν υπάρχει τίποτα
EUROKINISSI

Σφοδρά πυρά κατά του Πάνου Σκουρλέτη, για τις δηλώσεις του περί παράκεντρων και τρολ του Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε σήμερα (26.10.2023) ο Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Αυτά (σ.σ.: που ειπώθηκαν) για τα παράκεντρα είναι προσβλητικά για το κόμμα και είναι ανοησίες», τόνισε ο αναπληρωτής γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Ερωτηθείς εάν καλεί τον Πάνο Σκουρλέτη να πάει να καταθέσει και να αποδείξει τα όσα είπε (σ.σ.: περί παράκεντρων και τρολ του Αλέξη Τσίπρα), ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε:

«Είναι προφανές. Δεν υπάρχει τίποτα. Και αυτήν τη στιγμή, με αυτόν τον τρόπο, και βάζοντας ακόμα και αυτό στην “αρένα” της κομματικής αντιπαράθεσης, χωρίς να υπάρχει αλήθεια, χωρίς να υπάρχει λόγος, χωρίς να υπάρχει νόημα…».

Δημοσιογράφος: Εμπλέκει και δημοσιογράφους…

Βασιλειάδης: Εάν ένας δημοσιογράφος έχει στοχοποιήσει κάποιον και τον βρίζει, είναι απαράδεκτο, είναι προβληματικό, αλλά είναι κομμάτι της δημόσιας έκθεσης και της δημόσιας ζωής… Αλλά, αυτό που περιέγραψε ο κ. Σκουρλέτης δεν υφίσταται, δεν ισχύει. Πάλι δηλαδή στον Τσίπρα τα ρίχνουμε. Αυτή είναι η όλη ιστορία. Αυτά τα πράγματα είναι ασυναρτησίες. Γι’ αυτό λοιπόν λέμε ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε διπλά και τριπλά πριν ανοίξουμε το στόμα μας, ιδίως μέσα στα ΜΜΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις