Τρίτη, 5 Μαρ.
11oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ – Ρήγας: «Οι 4 είχα μία επιλογή μόνο να ζητήσουν συγγνώμη»

ΣΥΡΙΖΑ – Ρήγας: «Οι 4 είχα μία επιλογή μόνο να ζητήσουν συγγνώμη»

«Πρέπει να γίνει πολιτική συζήτηση και να πρυτανεύσει η λογική», δήλωσε ο Πάνος Ρήγας μία ημέρα μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ σήμερα, Κυριακή (12.11.23) αναμένονται νέες ραγδαίες εξελίξεις. 

Μιλώντας στο OPEN το πρωί της Κυριακής, ο Πάνος Ρήγας δήλωσε σχετικά με τις διαγραφές από τον ΣΥΡΙΖΑ πως οι «τέσσερις είχαν μόνο μία επιλογή, να ζητήσουν συγγνώμη». «Δεν υπάρχει άλλη λύση», σημείωσε. «Λειτουργούσαν με έναν τρόπο που δεν άφηναν το κόμμα να απαντήσει στη λαίλαπα της ΝΔ», πρόσθεσε. 

«Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε τεράστια προσπάθεια να μιλήσει με όλα τα στελέχη, και με τον Νίκο Φίλη, παρά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί, οι οποίες προσβάλλουν κι εμένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας, αναφερόμενος στα γιουχαϊσματα κατά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Επιτροπή και στη στάση του κ. Φίλη, που φώναζε «αίσχος».

«Το πολιτικό υπερισχύει των προσωπικών βολών, με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Επέλεξαν να μην γίνει συζήτηση, αλλά επεδίωξαν να γίνει πρώτα ψηφοφορία. Ποτέ δεν κάνουμε fast track διαδικασίες», επεσήμανε ακόμη. 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις