Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ: «Εξακολουθούν ακόμη να διατηρούν στην ΚΟ τον Κυριαζίδη;»

Νέο επεισόδιο πολιτικής κόντρας έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή το ομοφοβικό σχόλιο του βουλευτής Δράμας της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, μιλώντας στο STAR Βορείου Ελλάδος.

Το σχόλιο του κ. Κυριαζίδη αναπαρήγαγε με ανάρτησή της στο Facebook η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα Τάνια Ελευθεριάδου.

 

«Ομοφοβικός βουλευτής Μητσοτάκη» γράφει στην ανάρτησή της.

«Σεβάζονται τις απόψεις του βουλευτή Κυριαζίδη και εξακολουθούν ακόμη να τον διατηρούν στην Κ.Ο ;», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας για το σχόλιο του κ. Κυριαζίδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Οι προσδοκίες της κυβέρνησης από τη συνάντηση με τους «σκληρούς» των μπλόκων – Οι απαράβατοι όροι και το μήνυμα
Η νέα συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών «κλείδωσε» μετά από αμοιβαίες υποχωρήσεις, κι ενώ η κυβέρνηση έχει κάνει απολύτως σαφές, ότι δεν πρέπει να περιμένουν επιπλέον μέτρα πέραν αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί
τρακτέρ
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ζήτησε μόνη της την άρση της ασυλίας της από την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα
«Στη χώρα καταγωγής μου, την Ελλάδα, έχει κατατεθεί αγωγή εναντίον μου από πολιτικούς αντιπάλους. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι οποιαδήποτε αμερόληπτη δικαστική εξέταση θα αποδείξει αδιαμφισβήτητα την αθωότητά μου»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ