Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου για Καραμανλή: Σε λίγες μέρες ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών θα είναι υποψήφιος

ΣΥΡΙΖΑ σε Οικονόμου για Καραμανλή: Σε λίγες μέρες ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών θα είναι υποψήφιος

Ο ΣΥΡΙΖΑ επέκρινε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου σχετικά με το ότι η «αντικειμενική ευθύνη» Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης. Η Κουμουνδούρου σημείωσε ότι σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η ‘αντικειμενική ευθύνη’ Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές».

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το αν υπάρχουν σκέψεις να μην είναι υποψήφιος ο τέως υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κώστας Καραμανλής είπε πως δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές

«Ο Κώστας Καραμανλής παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας γενναία την πολιτική ευθύνη. Από την πλευρά της ΝΔ και του Κ. Αχ. Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις