Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που στηρίζει την υποψηφιότητά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Πέτρος Παππάς αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ένας άνθρωπος με παιδεία, όρεξη για δουλειά, δυναμισμό, ενσυναίσθηση και θαυμαστή επαγγελματική πορεία, αποτελεί την πρόταση εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Προοδευτική Παράταξη στο άλμα που χρειάζεται να κάνει προς το μέλλον».

Υπενθυμίζεται πως με ένα βίντεο 4 λεπτών ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης – που είναι και ο βασικός υποστηρικτής του – φαίνεται ότι ρύθμισε όλα τα τεχνικά θέματα και βρήκε τις 30 υπογραφές στελεχών της ΚΕ που χρειάζονταν προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος.

Έτσι πλέον είναι υποψήφιος, με στελέχη και μέλη του κόμματος να τον στηρίζουν, και πλέον να έχει και βουλευτική στήριξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν κλίμα ότι η Ελλάδα θα γίνει Γαλλία – Ξεκάθαρα εγκληματική περίπτωση η έκρηξη στον Κολωνό
«Από την πρώτη στιγμή είχα την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια κι όλα δείχνουν πως είναι ξεκάθαρα μια εγκληματική περίπτωση που σχετίζεται με ναρκωτικά»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα μου κάνει μαθήματα εμένα ο Τσίπρας των μολότοφ – Δεν έγινε κάτι συγκλονιστικό από πλευράς Λαζαρίδη
Ο υπουργός Υγείας μίλησε για την κριτική που του ασκήθηκε για τα συνθήματα με τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ενώ για το επεισόδιο Λαζαρίδη - Γιαννακοπούλου είπε ότι τιμά τον βουλευτή της ΝΔ ότι ζήτησε συγγνώμη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 9