Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που στηρίζει την υποψηφιότητά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Πέτρος Παππάς αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ένας άνθρωπος με παιδεία, όρεξη για δουλειά, δυναμισμό, ενσυναίσθηση και θαυμαστή επαγγελματική πορεία, αποτελεί την πρόταση εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Προοδευτική Παράταξη στο άλμα που χρειάζεται να κάνει προς το μέλλον».

Υπενθυμίζεται πως με ένα βίντεο 4 λεπτών ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης – που είναι και ο βασικός υποστηρικτής του – φαίνεται ότι ρύθμισε όλα τα τεχνικά θέματα και βρήκε τις 30 υπογραφές στελεχών της ΚΕ που χρειάζονταν προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος.

Έτσι πλέον είναι υποψήφιος, με στελέχη και μέλη του κόμματος να τον στηρίζουν, και πλέον να έχει και βουλευτική στήριξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα 10 πολιτικά μηνύματα του Τσίπρα από το myELAS: Από το νέο υπουργείο Έρευνας έως το σχέδιο για το ρεύμα και τη διεκδίκηση της εξουσίας
Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε ότι η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη δεν δημιουργήθηκε για να αποτελεί δύναμη διαμαρτυρίας, αλλά για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας
Αλέξης Τσίπρας
57
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η αντιπολίτευση σφυροκοπά τη Νέα Δημοκρατία – «Να αποδοθούν ευθύνες όσο ψηλά κι αν βρίσκονται»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, ΝΙΚΗ, Νέα Αριστερά, ΕΛΑΣ και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» κάνουν λόγο για κατάρρευση του κυβερνητικού αφηγήματος, ενώ το Μαξίμου αντιτείνει ότι η αντιπολίτευση προεξόφλησε την ενοχή των βουλευτών
ΟΠΕΚΕΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ