Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ – Στέφανος Κασσελάκης: Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του κόμματος που στηρίζει την υποψηφιότητά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πέτρος Παππάς έγινε ο πρώτος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την προεδρία.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Πέτρος Παππάς αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «ένας άνθρωπος με παιδεία, όρεξη για δουλειά, δυναμισμό, ενσυναίσθηση και θαυμαστή επαγγελματική πορεία, αποτελεί την πρόταση εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την Προοδευτική Παράταξη στο άλμα που χρειάζεται να κάνει προς το μέλλον».

Υπενθυμίζεται πως με ένα βίντεο 4 λεπτών ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης – που είναι και ο βασικός υποστηρικτής του – φαίνεται ότι ρύθμισε όλα τα τεχνικά θέματα και βρήκε τις 30 υπογραφές στελεχών της ΚΕ που χρειάζονταν προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος.

Έτσι πλέον είναι υποψήφιος, με στελέχη και μέλη του κόμματος να τον στηρίζουν, και πλέον να έχει και βουλευτική στήριξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Συντάξεις χηρείας: Σφοδρή επίθεση της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση: «Μόλις 8.552 οι ωφελούμενοι»
Στο επίκεντρο της κριτικής οι συνταξιούχοι πριν από τις 13 Μαΐου 2016, τα αναδρομικά, οι συντάξεις του πρώην ΟΓΑ και οι επικουρικές - Τι αναφέρει ο Τομέας Εργασίας της ΕΛΑΣ για τη νέα ρύθμιση
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 23
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την ανασυγκρότηση στην πολιτική αντεπίθεση – ΔΕΘ, ψηφοδέλτια, συνεργασίες στην πρώτη γραμμή
Η νέα ηγεσία επιχειρεί να εκπέμψει το μήνυμα ότι, παρά τις αποχωρήσεις και την εσωκομματική αναταραχή, το κόμμα διατηρεί οργανωτικές δομές, κοινωνικές αναφορές και προγραμματικό απόθεμα
Νέοι τομεάρχες στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Μαρινάκης από τη Θεσσαλονίκη: Η διασύνδεση με την Κύπρο θα προχωρήσει – Τι είπε για τεκμήρια και τα μέτρα της ΔΕΘ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε εκτενή αναφορά στο Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα εγκαίνια των νέων σταθμών αλλά και σε όσα θα εξαγγείλει ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ
Ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και των ανταποκριτών ξένου Τύπου στην Θεσσαλονίκη από τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
91