Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συναγερμός στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου – Εστάλη ύποπτος φάκελος που περιέχει σκόνη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ύποπτος φάκελος που περιέχει σκόνη εστάλη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές. 

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μεταβαίνει κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τον φάκελο τον πήραν μέσα στα γραφεία μαζί με την υπόλοιπη σημερινή αλληλογραφία και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι περιείχε σκόνη. 

Αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές και πλέον αναμένεται να γίνει ο προβλεπόμενος ειδικός έλεγχος στη σκόνη, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για φάρσα ή εάν υπάρχει κίνδυνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ελληνική Αστυνομίας, στον φάκελο δεν αναγράφεται όνομα αποστολέα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει απόβαση στα «κάστρα» Καραμανλή και Σαμαρά – Σε ρυθμούς εκλογών η ΝΔ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή Live News του MEGA, ο πρωθυπουργός σχεδιάζει περιοδείες στη Μεσσηνία και τις Σέρρες, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα «πανστρατιάς» σε υπουργούς, βουλευτές και στελέχη του κόμματος
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
Βενιζέλος: «Όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός μιλά στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο, οφείλω να τον υποστηρίξω»
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξήγησε γιατί στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν υπερασπίζεται τις ελληνικές θέσεις στον ΟΗΕ - Οι δύο δηλώσεις της Τουρκίας και οι αιχμές για την απουσία εθνικής συναίνεσης
Μητσοτάκης και Βενιζέλος
5