Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία

“Την Ικαρία μας, ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου” αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας…

“Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη. Η κακογουστιά όμως αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί” συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή.  Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. 

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα”. 

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων.

Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται “καταδρομικές αποβάσεις” και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης στο Breitbart: «Ο Τραμπ θα περάσει καλά στην Ελλάδα, είμαστε περήφανοι για τη φιλοξενία μας και ελπίζουμε να συμφωνήσει με το Ιράν»
Όσα είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός για Τραμπ, Ιράν, Γάζα και τις έρευνες των Exxon Mobil και Chevron στην χώρα - Η συνέντευξή του στο Breitbart News, στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών
Κυριάκος Μητσοτάκης 6
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη για το «ντιλάρισμα» με τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όσο και αν πιέζεται από τις δημοσκοπήσεις, δεν πρέπει να ξεχνά τον θεσμικό του ρόλο»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για διαστρέβλωση και πολιτική πίεση
Παύλος Μαρινάκης
Νέα σύγκρουση ΠΑΣΟΚ – Μαξίμου για τους «13» του ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μαζεύει το χάσμα» απαντά στη ΝΔ η Χαριλάου Τρικούπη
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανεβάζει εκ νέου τους τόνους, βλέποντας προσπάθεια εσωτερικής πυρόσβεσης στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις βολές κατά Σκέρτσου
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη