Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Την Ικαρία μας, ένα νησί ελεύθερο από κορονοϊό επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός σήμερα 6 Φεβρουαρίου 2021, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου” αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας…

“Χαιρετίζουμε τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη. Η κακογουστιά όμως αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορονοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορονοϊό νησί” συνεχίζει η ανακοίνωση.

“Τραγικός επίλογος της επίσκεψης, ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή.  Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. 

Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα”. 

Και η ανακοίνωση καταλήγει: “Αν κάτι χρειάζεται το νησί μας, αυτή τη δύσκολη περίοδο, είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων.

Πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται “καταδρομικές αποβάσεις” και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα”. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 108