Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θετική εξέλιξη η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ως θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, εφόσον αυτή επιβεβαιωθεί για την Κυριακή 13 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ «η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο, ειδικά σε μια περίοδο παγκόσμιας αποσταθεροποίησης, είναι επιβεβλημένη και ως εκ τούτου, εάν επιβεβαιωθεί, αποτελεί θετική εξέλιξη».

«Ας ελπίσουμε ότι θα αποτελέσει και μια ευκαιρία για ουσιαστικό διάλογο, με σαφείς κόκκινες γραμμές, με άμεσο στόχο τη μείωση της έντασης και απώτερο σκοπό την προσφυγή στη Χάγη για υφαλοκρηπίδα/ΑΟΖ» προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα «κόκκινα» η κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση για τη θεσμικότητα: «Δεν είναι ελληνικός καφές, τη μία μέρα με ολίγη και την άλλη βαρύ γλυκό»
Η αφορμή δόθηκε όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μέμφθηκε το ΠΑΣΟΚ για «όξυνση» του πολιτικού κλίματος, κάτι που στην Χαριλάου Τρικούπη δε θα άφηναν επουδενί αναπάντητο
Γραφεία του ΠΑΣΟΚ