Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη

Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της» αναφέρει μεταξύ άλλων το κυβερνών κόμμα.

«Η σημερινή Νέα Δημοκρατία των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δήλωση του αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνη Γεωργιάδη, την οποία χαρακτηρίζει «ακροδεξιό παραλήρημα».

«Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για “μείζονα στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα”. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της. Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε πρόσφατες δηλώσεις του στο web tv του STAR είχε πει: «Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια. Δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331