Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη

Οργισμένη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη. «Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της» αναφέρει μεταξύ άλλων το κυβερνών κόμμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η σημερινή Νέα Δημοκρατία των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δήλωση του αντιπροέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνη Γεωργιάδη, την οποία χαρακτηρίζει «ακροδεξιό παραλήρημα».

«Σε ένα ακόμα ακροδεξιό παραλήρημα, ο Α. Γεωργιάδης μιλά για “μείζονα στόχο να πέσουν οι κομμουνιστές που ξεπούλησαν την Ελλάδα”. Ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι ένα ακροδεξιό τρολ της ΝΔ, είναι ο αντιπρόεδρός της. Το εμφυλιοπολεμικό και διχαστικό κήρυγμα του κ. Γεωργιάδη εκφράζει τον κ. Μητσοτάκη, που τον επέλεξε σε αυτή τη θέση. Η σημερινή ΝΔ των κ.κ. Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Βορίδη είναι ένα υβρίδιο ακροδεξιάς και ακραίοu νεοφιλελευθερισμού», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε πρόσφατες δηλώσεις του στο web tv του STAR είχε πει: «Όταν έχεις κομμουνιστές στην εξουσία οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και την ιδεολογία τους για να κρατήσουν την καρέκλα, κάνουν όσα κάνουν, το να συζητάμε αν ο Μητσοτάκης είναι λίγο πιο κεντρώος, ή ο Γεωργιάδης λίγο πιο δεξιός, είναι πολυτέλεια. Δεν την έχουμε. Μείζων στόχος στη χώρα είναι να πέσουν οι κομμουνιστές».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 90
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 19
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16