Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

ΣΥΡΙΖΑ: Τζουμάκας και Παππάς αιτήθηκαν μετάθεση των εκλογών για την προεδρία του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ: Τζουμάκας και Παππάς αιτήθηκαν μετάθεση των εκλογών για την προεδρία του κόμματος

Εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel που σαρώνει τη χώρα, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς αιτήθηκε σήμερα (7.9.2020) μετάθεση των εκλογών για την προεδρία του κόμματος.

Οι Στέφανος Τζουμάκας και Νίκος Παππάς, αμφότεροι υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του κόμματος, των οποίων ο πρώτος γύρος έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (10.9.2023), επισημαίνει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από την κακοκαιρία Daniel και την κακοδιαχείριση της εν λόγω κρίσης από την κυβέρνηση.

Σε σημερινή δήλωσή του, λοιπόν, ο Νίκος Παππάς αναφέρει:

«Να προστατευτούν οι πολίτες. Ζητώ μετάθεση των διαδικασιών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λόγω της έκτακτης κατάστασης.

Τις τελευταίες ώρες έχω επικοινωνήσει με βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στις περιοχές που έχουν πληγεί.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή και εκτός ελέγχου, ειδικά στη Θεσσαλία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, από παντού απούσα, “νίπτει τας χείρας” της.

Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προστατεύσει τη χώρα και την κοινωνία και να μη τυρβάζει περί άλλων.

Ζητώ τη μετάθεση των διαδικασιών εκλογής ηγεσίας του κόμματος κατά μία εβδομάδα.

Η παράταξή μας πρέπει, υπό τον πρόεδρο της Κ.Ο., να γίνει το πραγματικό στήριγμα της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση». 

«Θέση μου είναι η αναβολή της εκλογής προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Πρώτα η Ζωή!», δήλωσε αργότερα ο Στέφανος Τζουμάκας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις