Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: «Χάνουμε ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν» – «Εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση. Την καλεί «να αφήσει τα ρουσφέτια σε ιδιώτες κλινικάρχες και να επιτάξει ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ».

«Η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής έχει βγει εκτός ελέγχου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ζητά από την κυβέρνηση «να αφήσει τα ρουσφέτια σε ιδιώτες κλινικάρχες και να επιτάξει ιδιωτικές κλίνες ΜΕΘ, ώστε να νοσηλευτούν άμεσα όλοι όσοι χρειάζονται νοσηλεία σε ΜΕΘ».

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλείται «πληροφορίες από τη λίστα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με τα οποία αυτή τη στιγμή 84 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε θαλάμους, γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι ΜΕΘ ώστε να μπορέσουν να έχουν φροντίδα υψηλού επιπέδου, έτσι όπως αρμόζει στη κρισιμότητα της κατάστασής τους».

Ακολούθως προσθέτει: «Καλούμε την κυβέρνηση να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να αφήσει την προπαγάνδα για τη δήθεν επάρκεια σε κρεβάτια ΜΕΘ. Να συνειδητοποιήσει τις εγκληματικές της ευθύνες, γιατί αυτή την ώρα χάνουμε ζωές που θα μπορούσαν να σωθούν».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά νέο πλαίσιο για τις φυσικές καταστροφές με μόνιμο ταμείο και μηχανισμό αποκατάστασης
Στον σχεδιασμό προτείνεται να περιλαμβάνονται επίσης μέτρα στήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στις πληγείσες περιοχές και έργα που μειώνουν τον κίνδυνο από μελλοντικά καταστροφικά φαινόμενα
O Αλέξης Τσίπρας 9
Πυρά Παππά κατά της κυβέρνησης: «Ένα ευρώ στην κοινωνία, επτά στους δανειστές»
Στο στόχαστρο του μπαίνει η πολιτική των πρόωρων αποπληρωμών του δημόσιου χρέους και υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση εξοφλεί δάνεια χαμηλού επιτοκίου την ώρα που η χώρα δανείζεται ακριβότερα από τις αγορές
Ο Νίκος Παππάς 11