Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Χτίζει” πολύπλευρη αντεπίθεση στην προανακριτική για Παπαγγελόπουλο

Σε θέση επίθεσης… θα προσπαθήσει από την Τρίτη (22.10.2019) να τεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις εργασίες της προανακριτικής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταδείξει την πολύπλευρη αντεπίθεσή του και μέσα από την λίστα των ονομάτων που θα ζητήσει να κληθούν για να καταθέσουν στις επόμενες συνεδριάσεις.

Τα “10” πολιτικά πρόσωπα για τα οποία συστήθηκε η προηγούμενη προανακριτική, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχουν και στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άλλωστε και ο Κωνσταντίνος Φρουζής, αλλά και ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος Νίκος Μανιαδάκης.

ΣΥΡΙΖΑ: Και δημοσιογράφοι στη λίστα

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η λίστα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να έχει όμως και δημοσιογράφους. Ανάμεσά τους θα ζητηθεί να είναι οι δημοσιογράφοι της ελβετικής τηλεόρασης Μαρία Ροζέλι και Μάρκο Ταλιαμπούε που εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο στην προετοιμασία του ντοκιμαντέρ, ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ. Δύο κλητεύσεις στις οποίες μάλιστα θα δώσουν μάχη για γίνουν στην Επιτροπή.

Αντιρρήσεις δεν θα υπάρξουν, από ό,τι λέγεται και για κατάθεση της δημοσιογράφου Γιάννα Παπαδάκου, την οποία ενέπλεξε η πρώην εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Ράικου, προκειμένου να αποδομηθούν , όπως λένε χαρακτηριστικά, όλες οι “σκιές” αλλά και να μην φανεί ότι τίθεται κάποιου είδους ομπρέλα προστασίας της.

Ανάμεσα επίσης στα ονόματα που φέρεται να υπάρχει στην λίστα του ΣΥΡΙΖΑ είναι και αυτό του κ. Νίκου Μανία που φέρεται να είχε ανάμειξη στην τιμολόγηση των φαρμάκων και μέσα από τον μάρτυρα αυτό θα επιχειρήσουν να δείξουν τις ευνοϊκές υπερτιμολογήσεις που υπήρξαν με πολιτικές κατευθύνσεις στην υπόθεση της Novartis.

Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό ότι όλες οι πλευρές θα εισέλθουν από την Τρίτη (22.10.2019) δυναμικά στην Επιτροπή θέλοντας να καταδείξουν ότι δεν βρίσκονται σε θέση άμυνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Χυδαία όσα είπε ο Παϊτέρης για μένα και τη μητέρα μου – Έχω κινηθεί ήδη νομικά»
«ήταν μια χυδαία προσβολή της προσωπικότητάς μου, της αξιοπρέπειάς μου, και δη της μητέρας μου και είναι ότι ιερότερο έχω και δεν σηκώνω κουβέντα γι' αυτό» είπε η πρόεδρος της Φωνής Λογικής
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου
Η απάντηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο - «Κανένας πολίτης δεν τυγχάνει προνομιακής μεταχείρισης»
«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης διαβιβάστηκε εντός 24 ωρών στον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ενήργησε όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση για την εφαρμογή ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» τονίζουν πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ / ΕUROKINISSI 15