Πολιτική

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις δράσεις της αστυνομίας σε όλη τη χώρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με θέμα τη διατήρηση της αστυνόμευσης συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Ιωάννης Σαρμάς μετά την ανάληψη των καθηκόντων της υπηρεσιακής κυβέρνησης. 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας, Βασίλειος Σκουρής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, και ο αρχηγός της αστυνομίας Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παρουσίασε όλο το φάσμα των δράσεων της αστυνομίας: τις προκλήσεις αστυνόμευσης στα μεγάλα αστικά κέντρα και τα σύνορα της επικράτειας, τη συμβολή της αστυνομίας στην υλοποίηση αποφάσεων επί πολεοδομικών παραβάσεων σε τουριστικούς προορισμούς και τις ενέργειές της για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Ο αρχηγός της αστυνομίας αναφέρθηκε στην αναδιάταξη των ανθρώπινων πόρων της αστυνομίας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες της περιφέρειας, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην διασφάλιση από την αστυνομία του ατομικού δικαιώματος της ελευθερίας κίνησης – το οποίο παραβιάζεται για τα άτομα με αναπηρία, από τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα σε πεζοδρόμια και διαβάσεις. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιώργος Μυλωνάκης επέστρεψε σπίτι του – Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο
Πλέον θα λαμβάνει την φροντίδα που χρειάζεται στο σπίτι, ενώ πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η σύζυγός του Τίνα Μεσσαροπούλου επιστρέφει τη Δευτέρα στην εκπομπή Happy Day
Γιώργος Μυλωνάκης 36
Σκληρή επίθεση Τσουκαλά σε Μητσοτάκη για το άρθρο 86: «Αλλάζει ο Μανωλιός για να βάλει τα ρούχα του αλλιώς»
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην κυβερνητική πρόταση για το άρθρο 86, υποστηρίζοντας ότι παρά τις πολύμηνες δεσμεύσεις για ουσιαστική αλλαγή, τελικά διατηρείται στη Βουλή η αρμοδιότητα άσκησης ποινικής δίωξης
Κώστας Τσουκαλάς 7
ΕΛΑΣ: Ο Τσίπρας «χτίζει» κόμμα χωρίς τα βαρίδια του ΣΥΡΙΖΑ – Ανακοινώνει όργανα «σφιχτά» και ευέλικτα
Σφιχτές δομές και συνέδριο μετά τις εκλογές σχεδιάζουν στην Αμαλίας, με τον πρώην πρωθυπουργό να βγαίνει ξανά μπροστά και να αποφεύγει μοντέλα που θυμίζουν τις εσωτερικές (αν)ισορροπίες της Κουμουνδούρου
Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΑΣ 44
Ελπίδα για τη Δημοκρατία: Καταφεύγει σε fake news ο Μητσοτάκης για να ανακόψει την πολιτική φθορά
«Όταν ο Πρωθυπουργός μιας χώρας επιδίδεται με τόση άνεση σε τόσα πολιτικά - και όχι μόνο - ψευδή, οφείλουμε να ανησυχούμε βαθιά για κάθε μέρα που συνεχίζει να κρατά τα ηνία της χώρας μας»
Μαρία Καρυστιανού 8
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε νέο νοσοκομείο στην Κω και αναβάθμιση του λιμανιού της Ρόδου – «Εκλογές το 27, είμαστε μαραθωνοδρόμοι»
Ο πρωθυπουργός έδωσε το «πράσινο φως» στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για την αξιοποίηση του κτιριακού συγκροτήματος του Παλιού Νοσοκομείου της Ρόδου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ρόδο 49