Πολιτική

Σύσκεψη υπουργών για τον Δακτύλιο στο Μαξίμου

Σύσκεψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα των αρμόδιων υπουργών υπό τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, στο Μαξίμου με αντικείμενο τον Δακτύλιο που θα εφαρμοστεί από τις 25 Οκτωβρίου και ποια οχήματα θα μπορούν να μπαίνουν ελεύθερα. 

Ο Δακτύλιος επιστρέφει στις 25 Οκτωβρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg για το λιμάνι του Πειραιά: Με τις ΗΠΑ έχουμε υπογράψει αμοιβαία επωφελείς συμφωνίες χωρίς να αμφισβητούμε επενδύσεις του παρελθόντος
«Έχουμε ήδη υπογράψει συμφωνίες που αποδεικνύουν ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε αμοιβαία επωφελείς ρυθμίσεις χωρίς να αμφισβητούμε τις επενδύσεις που έγιναν στο παρελθόν και των οποίων η δομή πρέπει να γίνει σεβαστή»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Bloomberg
Κυριάκος Μητσοτάκης: Το πρόβλημα με το σχέδιο Τραμπ για την Ουκρανία είναι η παραχώρηση εδαφών – Η Ελλάδα γίνεται ενεργειακός κόμβος
«Η Ελλάδα έχει κάνει αξιοσημείωτη επιστροφή, παράγει πρωτογενή πλεονάσματα, το χρέος βελτιώνεται, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι υψηλότερος κι έχουμε αποδείξει ότι η κρίση ανήκει στο παρελθόν»
O Κυριάκος Μητσοτάκης 17