Πολιτική

Σύζυγος Λουκά Παπαδήμου: Λάθος άτομο έχουν στο στόχαστρο [vid]

«Η σιωπή δεν βοηθά, αλλά τα παιδιά αυτά να ξέρουν ό,τι η βία δεν βοηθά, η βία δεν έχει λογική, δεν κάνεις κάτι με τέτοιες κινήσεις», λέει η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, σχολιάζοντας την «παρέμβαση» αναρχικών στο σπίτι του πρώην Πρωθυπουργού, για την στήριξη του Ντίνου Γιαγτζόγλου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την επίθεση με τρομοδέμα από την οποία τραυματίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού τονίζει ό,τι δεν φοβάται, ενώ υπερασπιζόμενη τον κ. Παπαδήμο έναντι των νεαρών αναρχικών που διαμαρτύρονται σημειώνει «έχουν μια ιδεολογία, ακούνε διάφορα, ίσως μισούν ή ίσως να φοβούνται, όμως είναι λάθος το πώς σκέφτονται για εκείνον».

Η Σάννα Ινγκραμ δηλώνει έκπληκτη για την «επίσκεψη» των διαμαρτυρόμενων στο σπίτι της, ιδίως διότι μεταξύ των νεαρών αντιεξουσιαστών ήταν και γυναίκες.

Όπως λέει, θα μπορούσαν ακόμη και να συζητήσουν, αν το επεδίωκαν με τον πρώην Πρωθυπουργό, σημειώνοντας όμως ότι ουδείς το επεδίωξε, υπογραμμίζοντας για τον Λουκά Παπαδήμο ό,τι «λάθος άτομο έχουν στο στόχαστρο. Ήρθαν στο σπίτι, αλλά δεν ρώτησαν γι` αυτόν, δεν μίλησαν μαζί του…».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνητικές πηγές κατά Κουτεντάκη της ΕΛΑΣ: Μπορεί να έχει έρθει το επόμενο Νόμπελ Οικονομίας και να μην το έχουμε καταλάβει
«Ας μας εξηγήσει ο κ. Κουτεντάκης πώς γίνεται ένα πρόγραμμα που κοστολογείται ετησίως 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως ο ίδιος τέσσερις φορές ρητώς ανέφερε»
Ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Καστελόριζο: Μέσα στην επόμενη τετραετία πρέπει να έχουμε κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα – 37 έργα 27 εκατ. ευρώ
«Στόχος είναι να υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε «τα νέα παιδιά, οι νέοι Καστελλοριζιοί, να μπορούν να ζήσουν και να προκόψουν εδώ στον τόπο τους»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 85