Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σύζυγος βουλευτή της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύζυγος βουλευτή της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ!

Άλλο ένα επεισόδιο με την εμπλοκή της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε στην Βουλή ο Νίκος Βούτσης, λίγα λεπτά αφότου ο Γιάννης Λαγός άρχισε να… εξαπολύει υβριστικές εκφράσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Παίρνοντας τον λόγο, ο Νίκος Βούτσης αποκάλυψε τρεις πριν το επεισόδιο στα έδρανα, σύζυγος βουλευτή της Χρυσής Αυγής πήγε να πάρει το παιδί της από τον παιδικό σταθμό της Βουλής, και εκεί αντίκρισε τον μουσουλμάνο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ.

Τότε άρχισε να τον βρίζει, κάτι που κάνουν συλλήβδην τις τελευταίες ημέρες οι Χρυσαυγίτες που αποκαλούν “Τούρκους” τους Έλληνες μουσουλμάνους βουλευτές.

Και αυτό το επεισόδιο προκάλεσε την παρέμβαση της φρουράς και το επεισόδιο καταγράφηκε. Η σύζυγος του βουλευτή της οδηγήθηκε στον Φρούραρχο- που όπως είπε ο πρόεδρος της Βουλής- ζήτησε συγνώμη από τον βουλευτή…

Ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέφερε ότι η στάση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και οι λόγοι του περί “κρεμάλων κι προδοτών”, δείχνουν μια στρατηγική της έντασης.

Αυτή θα πρέπει να καταγγελθεί με όλους τους τόνους και με όλη την δύναμη του πολιτικού συστήματος του δημοκρατικού τόξου. Χωρίς συμψηφισμούς και τακτικισμούς, οι οποίοι “έδειξαν και στην Ευρώπη και μέσα στην χώρα ότι όταν το «αυγό του φιδιού» ζεσταίνεται διαμορφώνει την υπόσταση μια μεγάλης επικινδυνότητας για την χώρα μας».

Ο Νίκος Βούτσης μίλησε για ρητορική της Χρυσής Αυγήςπου δημιουργεί επικινδυνότητα στην εξωτερική πολιτική της χώρας και που αποκαλύπτει ότι θέλει να δημιουργήσει τα «αντισώματα των γκρίζων και άλλων πολύχρωμων Λύκων».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις