Πολιτική

Τ. Κουίκ: Να δικαιολογηθεί ο Κώστας Καραμανλής!

''Υπάρχουν δούρειοι ίπποι στο κόμμα, δεν ψηφίζουμε κανέναν για Πρόεδρο γιατί θέλουμε εκλογές'' δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ στο συνέδριο των ΑΝΕΛ, ξαφνιάζοντας για το κάλεσμα του στον Κώστα Καραμανλή.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, από το βήμα του Συνεδρίου του κόμματος, κατά στελεχών του που χρησιμοποιούν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να επιτίθενται σε άλλα στελέχη.

το facebook ήταν το πλεονέκτημά μας, και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «το facebook ήταν το πλεονέκτημά μας, και έγινε ο εφιάλτης της εσωστρέφειάς μας» και πρότεινε να διαγράφεται όποιος χρησιμοποιεί τέτοιες πρακτικές για να επιτεθεί σε συναδέλφους του. Επίσης εκτίμησε: «Τα δημοσκοπικά ευρήματα που μας πλασάρουν, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα».

Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν

Ανέφερε ακόμη: «Δεν μπορούν να έχουν θέση ανάμεσά μας όσοι στις δημοτικές εκλογές μάς τορπίλισαν και μας υπονόμευσαν». Ζήτησε διόρθωση οργανωτικών ατελειών και είπε: «Υπάρχουν στο κόμμα μας και οι δούρειοι ίπποι που πρέπει να απομονωθούν. Δεν μπορούν να υπάρχουν καρκινώματα την ώρα που δίνουμε τον αγώνα μας».

κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει και να δικαιολογήσει όλα τα “ναι” που έχει πει

Τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των θυρών του κόμματος στην κοινωνία «για να φτιάξουμε ισχυρά ψηφοδέλτια, και όχι ψηφοδέλτια ευκαιρίας» -όπως είπε- και τέλος, κάλεσε τον Κώστα Καραμανλή να μιλήσει και να «δικαιολογήσει όλα τα “ναι” που έχει πει».

Ο κ. Κουίκ έκανε σαφές: «Δεν ψηφίζουμε κανέναν για ΠτΔ, γιατί θέλουμε εκλογές […]. Πήραμε ομόφωνη απόφαση στην ΚΟ κι όταν ο Καμμένος είπε όποιος διαφωνεί και θέλει να φύγει, κανένας δεν έφυγε».

Το Συνέδριο έχει και τα απρόοπτά του, αφού νωρίτερα κάποια αυτοκίνητα συνέδρων «έκλεισαν» κλούβα της αστυνομίας, η οποία παρίστατο στο ΣΕΦ, διότι εκείνη την ώρα γίνονταν ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, δίπλα ακριβώς από τον χώρο διεξαγωγής των εργασιών.

Το προεδρείο καλούσε τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μετακινήσουν τα οχήματά τους, την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο βουλευτής Ηρακλείου Κώστας Δαμαβολίτης, ο οποίος είπε ότι ενώ αρχικά νόμιζε ότι βρισκόταν στην Ευρώπη, «μετά από αυτό που άκουσα, κατάλαβα ότι βρίσκομαι στην Ελλάδα».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Δένδιας: Αλλάζουν όλα στην Άμυνα για μια χώρα ισχυρή και ανθεκτική
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την απειλή του casus belli, την ανάγκη αμυντικής καινοτομίας, τη συνεργασία με την ελληνική βιομηχανία και τη μετάβαση από την αγορά προϊόντων στις λύσεις επιχειρησιακών προβλημάτων
Νίκος Δένδιας
Τα πρόσωπα της «σκιώδους κυβέρνησης» του Αλέξη Τσίπρα – Οι έμπειροι, οι νέοι και ο TikToker αγροτοσυνδικαλιστής
Το επιτελείο πλαισιώνουν πανεπιστημιακοί, πρώην ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, στελέχη της δημόσιας διοίκησης, επιστήμονες με διεθνή παρουσία και εκπρόσωποι της πραγματικής οικονομίας
Αλέξης Τσίπρας 79
Παππάς προς Φάμελλο: «Δεν ζήτησε κανείς εντολή για να κρυφτεί το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο βουλευτής του κόμματος ζητεί επαναξιολόγηση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής και σαφή οδικό χάρτη για την επόμενη ημέρα, θέτοντας ερωτήματα για τις αρμοδιότητες της ηγεσίας
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος