Πολιτική

Τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων Κύπρου και Νοτίου Αφρικής δέχθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχθηκε διαδοχικά σήμερα (13.10.2023) τα διαπιστευτήρια των νέων Πρέσβεων, της Κυπριακής Δημοκρατίας Σταύρου Αυγουστίδη και της Δημοκρατίας της Νοτίου Αφρικής Lindiwe Gail Msengana – Ndlela.

Στην τελετή επίδοσης των διαπιστευτηρίων στο Προεδρικό Μέγαρο, παρέστησαν η Γενική Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης Αλίκη Χατζή και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Τερέζα Αγγελάτου.

avgoustidis presvis eurok presvis notiouAfriki

Φωτογραφίες: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ για τους ακτιβιστές του στολίσκου Global Sumud Flotilla: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα συμπεριφορά, να απελευθερωθούν άμεσα οι Έλληνες πολίτες»
Η Αθήνα ζητεί πλήρη σεβασμό στο διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο και άμεση απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών
Ακτιβιστές
18
Νέο μήνυμα της Αθήνας στην Τουρκία για τη «Γαλάζια Πατρίδα»: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, ξεκάθαρο το καθεστώς στο Αιγαίο
Η ελληνική πλευρά παρακολουθεί τις κινήσεις της Άγκυρας, υπενθυμίζοντας ότι το νομικό πλαίσιο για τα νησιά, την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ είναι σαφές
Ο χάρτης της Γαλάζιας Πατρίδας
ΣΥΡΙΖΑ μετά την άρνηση του εισαγγελέα Τζαβέλλα: Να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
Παράλληλα καταλογίζει στον πρόεδρο της Επιτροπής, Αθανάσιο Μπούρα ότι για τις μεθοδεύσεις αυτές «που μαρτυρούν τον πανικό της ΝΔ» είναι «σε αγαστή συνεργασία με το Μαξίμου»
ΣΥΡΙΖΑ
Καραχάλιος για Καρυστιανού και τα περί «εντολής από τη Ρωσία»: «Δεν αντιλαμβάνεται ότι πολλές λέξεις δεν είναι μονοσήμαντες»
Ο επικοινωνιολόγος απάντησε και στην καταγγελία της ότι κρυβόταν για να αποφύγει το αυτόφωρο, σχολιάζοντας τη... μύτη της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού / Νίκος Καραχάλιος
6