Πολιτική

Τα δύο “θέλω” του Καμμένου για να επέλθει συμφωνία

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, έθεσε δύο προϋποθέσεις ούτως ώστε να επέλθει συμφωνία με τους εταίρους στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Πάνος Καμμένος, κατά την παρουσία του στο Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς, δήλωσε συγκεκριμένα:

«Επειδή οι ώρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές θα ήθελα να δηλώσω ξεκάθαρα: Πρώτα από όλα δεν δέχομαι κανένα τελεσίγραφο. Δεύτερον για να υπάρξει η οποιαδήποτε λύση την οποία και επιθυμούμε, προϋπόθεση είναι ότι δεν θα υπάρχει αφοπλισμός της χώρας, εξαθλίωση του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και θα γίνει απόλυτα σεβαστό το θέμα του ειδικού καθεστώτος για το ΦΠΑ στα νησιά. Χωρίς αυτές τις δύο προϋποθέσεις δεν συζητούμε καμία λύση».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία