Πολιτική

Τα ελληνικά όπλα κατά της διεθνούς συνωμοσίας

Είναι φοβερό, είναι τρομερό! Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει η iskra.gr της Αριστερής Πλατφόρμας δεν έχουμε καμία ελπίδα. Είμαστε χαμένοι από χέρι. Εχει συνωμοτήσει εναντίον μας σχεδόν όλη η υφήλιος, για να μην πω το σύμπαν και χαρακτηρίσετε τον Κάλχα υπερβολικό.

Αν δεν πιστεύετε διαβάστε: «Οι κυρίαρχοι κύκλοι της ΕΕ, που μαζί με την ελληνική ολιγαρχία και τα πιο κερδοσκοπικά τμήματα του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου, έχουν εξαπολύσει το όργιο αυτό των απειλών, των εκβιασμών και των πιέσεων δεν θα τα καταφέρουν».

Με τόσους και τόσο ισχυρούς συνωμότες απορώ πως θα καταφέρουμε εμείς. Λέτε να προτάξουν τα στήθη οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, να τρομάξουν και να υποχωρήσουν; Δεν αποκλείεται αρκεί να είναι καλογυμνασμένα με μυς, κοιλιακούς και ραβδώσεις και όχι πλαδαρά σαν του γερο-Κάλχα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Η προστασία των θαλάσσιων διαδρομών δεν αφορά μόνο την Ελλάδα – «Δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κλείνει τα Στενά του Ορμούζ»
«Εάν κάθε χώρα, η οποία συνορεύει με μια θαλάσσια έκταση, μπορεί να απαγορεύει τη χρήση της, πού θα πάει αυτός ο πλανήτης», είπε μεταξύ άλλων
Νίκος Δένδιας
Σφοδρή επίθεση Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη και Τσίπρα: «Θα είμαι ο νικητής των εκλογών, το kinder έκπληξη θα το βγάλει ο λαός»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για «διαφθορά που εδρεύει στο Μαξίμου», κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι «επανέρχεται με μεσσιανικό τρόπο» και έθεσε ως στόχο την πρωτιά «έστω και με μία ψήφο»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
7
Τσουκαλάς κατά Γεωργιάδη και Βούλτεψη για Κοβέσι: «Μόνο που δεν μας είπαν ότι είναι ο Δράκουλας των Καρπαθίων και πίνει αίμα»
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση για διγλωσσία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και επανέφερε το ζήτημα των βουλευτών της ΝΔ στις δικογραφίες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Γεωργιάδης, Κοβέσι, Τσουκαλάς, Βούλτεψη