Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τα έχωσε” στους υπουργούς τηλεπερσόνες ο Τσίπρας

“Τα έχωσε” στους υπουργούς τηλεπερσόνες ο Τσίπρας

– Δεν συζήτησαν μόνο για τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και για το Ασφαλιστικό στην ευρύτατη κυβερνητική σύσκεψη
– Εξοργισμένος ο πρωθυπουργός με υπουργούς του που κάνουν συνεχείς τηλεοπτικές εμφανίσεις
– Δεν μπορεί να περιγράφουν στα τηλεοπτικά παράθυρα σχέδια για το Ασφαλιστικό ή για το Φορολογικό ενώ δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις, φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας

Στα παλαιότερα των υποδημάτων τους έγραψαν υπουργοί της κυβέρνησης την παραίνεση του Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο στις 25 Σεπτεμβρίου για λιγότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις και περισσότερη δουλειά. Μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει και τους στίχους του γνωστού τραγουδιού του 1976, «Σου στέλνω χαιρετίσματα», απευθυνόμενος στους υπουργούς του λέγοντας: «λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά».

Σχεδόν ένα μήνα μετά οι τηλεοπτικές εμφανίσεις συγκεκριμένων υπουργών δεν έχουν σταματήσει. Το αντίθετο. Έτσι, σήμερα ο κ. Τσίπρας επιχείρησε σύμφωνα με πληροφορίες να συμμαζέψει την πολυλογία των υπουργών αφού κρίνει ότι  δημιουργεί σύγχυση και ενισχύει το κλίμα ανασφάλειας στην κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη στάση των υπουργών του και ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να περιγράφουν στα τηλεοπτικά παράθυρα σχεδόν καθημερινά είτε για το Ασφαλιστικό είτε για το φορολογικό, διάφορα σχέδια την ώρα που δεν υπάρχουν ακόμη τελικές αποφάσεις από την πλευρά της κυβέρνησης και των αρμόδιων υπουργείων.

Να σημειωθεί ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας χθες στο ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά fm”, είχε πει με νόημα: “μια σειρά σκέψεων οι οποίες ακούγονται δεν σημαίνει ότι είναι και θέσεις της κυβέρνησης” και τόνισε: “Δεν απαγόρευσε ο πρωθυπουργός σε υπουργούς να μιλάνε για ζητήματα της αρμοδιότητάς τους και για ζητήματα τα οποία είναι φλέγοντα. Ωστόσο, η δουλειά τους είναι κυρίως να εργάζονται στο υπουργείο και λιγότερο να κάνουν τηλεοπτικές εμφανίσεις, πράγμα το οποίο κάνουν”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε