Πολιτική

Τα “μαζεύει” ο Πετρόπουλος μετά το… κράξιμο Τσακαλώτου

Μια προσπάθεια να τα... μαζέψει φαίνεται πως κάνει ο Τάσος Πετρόπουλος, μετά το "άδειασμα" του Ευκλείδη Τσακαλώτου για το "Δώρο Πάσχα" στους συνταξιούχους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Ουδέποτε δήλωσα ότι πρόκειται να καταβληθεί “Δώρο Πάσχα” στους συνταξιούχους» αναφέρει ο κ. Πετρόπουλος σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο με αφορμή το θόρυβο που προκλήθηκε.

«Αντιθέτως, υπογράμμισα ότι τα θέματα αυτά αποτελούν αντικείμενο της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, ο οποίος τα ανακοινώνει» διευκρίνισε ο κ. Πετρόπουλος.

Όλα αυτά καθώς φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ενδοκυβερνητική με αφορμή ένα «ορφανό» ποσό ύψους 658 εκατ. που είναι καταχωρημένο στον φετινό προϋπολογισμό και αναζητεί αποδέκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Οικονομικών είναι ριζικά αντίθετος σε προεκλογικά «δωράκια» και θεωρεί ως άκρατο λαϊκισμό τέτοιου είδους κινήσεις, οι οποίες μάλιστα διαρρέονται από ανθρώπους που «έχουν κριθεί ανεπαρκείς για μία σειρά από ζητήματα».

Όπως είναι γνωστό υπάρχει ένα ποσό που έχει μπει στο προϋπολογισμό και το οποίο κανείς δεν ξέρει πού θα χορηγηθεί και πότε μέσα στο έτος, με τις πληροφορίες να θέλουν ακόμη και τους εκπροσώπους των θεσμών να επισημαίνουν πως αυτά τα χρήματα πρέπει να διατηρηθούν ως «μαξιλάρι» για την οικονομία και να μην χρησιμοποιηθούν ως προεκλογικές παροχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυβέλη Μάρδα για Αλέξη Τσίπρα: «Αυτό που με έπεισε ήταν η ενσυναίσθησή του» – Στο τραπέζι η κάθοδος στις εκλογές
«Χαρισματικός, ευφυής, με απίστευτο χιούμορ. Δεν κάθεται ούτε πάνω από τον άνθρωπο ούτε απέναντι, κάθεται δίπλα και τον ακούει», λέει για τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Κυβέλη Μάρδα
Ηλίας Κασιδιάρης: «Yπάρχουν επαφές με ανεξάρτητους, απευθύνεται και σε ψηφοφόρους της Λατινοπούλου και του Βελόπουλου» λέει η δικηγόρος του
«Είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με ανεξάρτητους από τη ΝΔ, ούτε έχει ή θα έχει καμία σχέση με το υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά» είπε η δικηγόρος του
Ηλίας Κασιδιάρης