Πολιτική

Τα μυστήρια της Αθήνας – Τα επικρατέστερα ονόματα για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μυστήριο παραμένει αν θα ανακοινωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο το όνομα του υποψηφίου δημάρχου της Αθήνας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς από το Μέγαρο Μαξίμου δεν έγινε γνωστό εάν ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της δημοτικής παράταξης “Αθήνα Ανοιχτή Πόλη”.

Να θυμίσουμε πάντως ότι σε αυτήν την διαδικασία, έχουν πέσει μια σειρά από ονόματα στο τραπέζι των συζητήσεων όπως για παράδειγμα της Ελθήνας Αγγελοπούλου η οποία προέρχεται από τη δημοτική παράταξη “Αθήνα Ανοιχτή Πόλη” την οποία όπως είναι γνωστό δημιούργησε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας όταν κατέβηκε για να διεκδικήσει το αξίωμα του δημάρχου.

Έχουν επίσης ακουστεί ονόματα όπως αυτό του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και του Νάσου Ηλιόπουλου που φαίνεται να παραμένει από τις πλέον ισχυρές υποψηφιότητες στην πορεία για την επιλογή του υποψηφίου.

Να θυμίσουμε ακόμα ότι έχουν ακουστεί τα ονόματα της Κατερίνας Παναγοπούλου και της Γιάννας Αγγελοπούλου τα οποία διαψεύστηκαν αμέσως.

Οι πληροφορίες για τις δύο κυρίες είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι οι φήμες έλεγαν ότι το πρόσωπο το οποίο θα βρεθεί απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν μια γυναίκα.

Της Ελένης Καλογεροπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κλήση σε προκαταρκτική εξέταση στον Γιάνη Βαρουφάκη για τις δηλώσεις περί ecstasy – Παρέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του
Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει «σοβαρό πλήγμα στο κράτος δικαίου» και κάνει λόγο για στοχοποίηση του γενικού γραμματέα από «κυβερνητικούς και φιλοκυβερνητικούς κύκλους»
Ο Γιάνης Βαρουφάκης
Συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες: Persona non grata για το Μαξίμου ο Ανεστίδης - «Ξεπέρασε τα όρια της χυδαιότητας»
Όπως γράφει στην στήλη της η Χριστίνα Κοραή, οι Μαρούδας, Τζέλλας και Αλειφτήρας του ζητούν να διευκολύνει την επιτροπή και να φύγει μόνος του, ενώ πιέσεις του ασκούν και άλλοι αγρότες
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης
17