Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου επισκέφθηκε ο Αλ. Φλαμπουράρης

Τα ναυπηγεία του Νεωρίου Σύρου επισκέφθηκε ο Αλ. Φλαμπουράρης

Τη σημασία του αγώνα των εργαζομένων για την επαναλειτουργία των ναυπηγείων Σύρου υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα (06.06.2018) τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου.

Μιλώντας στους εργαζόμενους, ο κ. Φλαμπουράρης δήλωσε πως ήταν σημαντικός ο αγώνας που έδωσαν και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση, από την πλευρά της, προχωρά με γοργούς ρυθμούς τις διαδικασίες για την οριστική εξυγίανση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Φλαμπουράρης σημείωσε ότι «στόχος μας είναι η συνολική παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Εκμεταλλευόμενοι την πολύτιμη παραγωγική της βάση, αναστυλώνουμε την Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και των συναντήσεών του με τους εργαζόμενους του ναυπηγείου, το Εργοστασιακό Σωματείο και τον νέο επενδυτή Πάνο Ξενοκώστα, τον υπουργό Επικρατείας συνόδευσαν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κυκλάδων, Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος, ο δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης, Γιώργος Μαραγκός, καθώς επίσης και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Φραγκίσκος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις