Πολιτική

Τα νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Συνεδριάζει την Παρασκευή στις 11:00 η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται στη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας να επικυρωθούν και να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος πλην του ψηφοδελτίου Επικρατείας που πιθανότατα να γίνει την Κυριακή.

Νέα ονόματα που ακούγονται ότι έχουν κλείσει και θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας είναι το γνωστό μοντέλο, Νόνη Δούνια για την Α΄ Πειραιά και ο κ. Κασαπίδης στην Κοζάνη, ο οποίος φέρεται να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία μετά τη στήριξη που παρείχε στην υποψηφιότητα του κ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας,

Επίσης, φαίνονται να έχουν κλείσει ο κ. Τζανακούλης στη Λάρισα, ο πρώην δήμαρχος κ. Κοτρωνιάς και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Στεφανάδης, ο οποίος θα κατέβει στη Σάμο.

Φαίνεται επίσης να έχει κλειδώσει και η υποψηφιότητα του πρώην ανεξάρτητου βουλευτή κ. Νταβρή στην Άρτα, ενώ ομοίως κλείδωσε και η υποψηφιότητα της κόρης του Πέτρου Τατούλη στην Αρκαδία.

Υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ, θα είναι ο Σταύρος Καλαφάτης ο οποίος, μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι κατέρχεται στις εκλογές, “στη βάση δύο αρχών: της αξιοπιστίας των λόγων και της αποτελεσματικότητας των έργων”.

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία στα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι που κατέρχονται για πρώτη φορά σε εθνικές εκλογές ξεπερνούν το 55%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φλωρίδης κατά Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη: «Μετά από όσα διέπραξε, θα έπρεπε να την αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι»
Ο υπουργός Δικαιοσύνης σηκώνει το γάντι μετά τις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού – Ο νόμος Παρασκευόπουλου, η Novartis, οι τηλεοπτικές άδειες και οι «αρμοί της εξουσίας» στο επίκεντρο της επίθεσης
Γιώργος Φλωρίδης
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Συμβιβασμένος Μαδούρο» και «διευθύνων σύμβουλος των ολιγαρχών»
«Το μέλλον της χώρας δεν είναι ούτε ο Μητσοτάκης της διαφθοράς ούτε ο Τσίπρας της διαπλοκής», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη - Οι αιχμές για «copy paste» προτάσεων και τα οικονομικά της ΕΛΑΣ
Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης