Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τα… τσούζει ο Βαρουφάκης στη Βουλή – Φωτογραφίες

Τα… τσούζει ο Βαρουφάκης στη Βουλή – Φωτογραφίες

Καλώς τον κι ας άργησε! Μετά το πρωινό “παρών” στις Επιτροπές, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης επέστρεψε πριν από λίγο στη Βουλή, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η Διάσκεψη των Προέδρων και θα ακολουθήσει η ψήφιση της συμφωνίας. 

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαυρισμένος, με χαλαρό ύφος και το γνώριμο σακίδιο στην πλάτη κατευθύνθηκε προς το μπαρ της Βουλής και παρήγγειλε ένα ποτάκι για να χαλαρώσει. Μία βότκα με λεμόνι.

Πήρε το ποτό του και κατευθύνθηκε προς το καφενείο του κοινοβουλίου, όπου έπιασε κουβεντούλα με τους υπόλοιπους βουλευτές που παρακολουθούν live τη Διάσκεψη. Είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, ενώ, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το τραπέζι της παρέας του είναι… φουλαρισμένο από ποτήρια με αλκοόλ και ξηρούς καρπούς.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης, μάλιστα, συνδύασε τη βότκα με μια… ΙΟΝ αμυγδάλου (!), την οποία απολάμβανε παρέα με… Ζωή Κωνσταντοπούλου, στις οθόνες που έχουν στηθεί στους διαδρόμους της Βουλής.

Όταν η κ. Κωνσταντοπούλου πρότεινε να ξεκινήσει η Ολομέλεια της Βουλής το πρωί της Παρασκευής και έθεσε το θέμα σε ψηφοφορία στη Διάσκεψη, η παρέα του Βαρουφάκη ξέσπασε σε γέλια, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών να αρκείται σε ένα… χαμόγελο.






ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε