Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα χάδια του Νίκου Δένδια στον Πίνατ, πριν μπει στο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ

Τα χάδια του Νίκου Δένδια στον Πίνατ, πριν μπει στο Μαξίμου για το ΚΥΣΕΑ

Πριν από περίπου δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθέτησε έναν αδέσποτο σκύλο, τον Πίνατ (Peanut), ο οποίος μένει στο Μέγαρο Μαξίμου και συχνά υποδέχεται όσους επισκέπτονται τον πρωθυπουργό. Αυτό συνέβη και το πρωί της Τετάρτης (29.03.2023) με τον Νίκο Δένδια, που πήγε για την συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ

Ο Πίνατ (Peanut) περίμενε στα σκαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου και, όπως φαίνεται παρακάτω στις φωτογραφίες, υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Ο «γαλάζιος» υπουργός τον χάιδεψε, με τον χαριτωμένο σκύλο του πρωθυπουργού να κουνά την ουρίτσα του. 

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο τετράποδος ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου είναι εξοικειωμένος με όλους τους χώρους και ότι έχει κερδίσει την αγάπη όλων όσων των έχουν συναντήσει, αφού επιδεικνύει απλόχερα την τρυφερότητά του. 

Δείτε φωτογραφίες:

Σημειώνεται ότι ο Πίνατ (Peanut) έχει καταφέρει να κλέψει πολλές φορές την παράσταση, αφού δεν περνάει απαρατήρητος. Ο σκύλος του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει υποδεχθεί την πρωθυπουργό της Σερβίας και της Φινλανδίας, ενώ έχει… διακόψει με το γάβγισμά του και τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού με τον Σλοβάκο ομόλογό του, Έντουαρτ Χέγκερ.

«Αυτός είναι ο σκύλος, τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής» είχε σχολιάσει τότε ο πρωθυπουργός. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις