Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τα… “χαρμάνια” της Βουλής: Ποιοι δεν… άντεξαν και άναψαν τσιγάρο (ΦΩΤΟ)

Τα… “χαρμάνια” της Βουλής: Ποιοι δεν… άντεξαν και άναψαν τσιγάρο (ΦΩΤΟ)

Νίκος Ξυδάκης και Τασία Χριστοδουλοπούλου φαίνεται πως είναι μανιώδεις καπνιστές και δεν χάνουν ευκαιρία να… ανάψουν ένα τσιγαράκι, ακόμη κι αν βρίσκονται μέσα στο κτίριο της Βουλής, περιμένοντας να ξεκινήσει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Μπήκε στο… κλαμπ και ο Βασίλης Λεβέντης;

Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν… αποδείξει πως δεν αντέχουν πολλή ώρα χωρίς τσιγάρο. Έτσι και την Κυριακή “συνελήφθησαν” να καπνίζουν μέσα στο κτίριο της Βουλής, καθώς περίμεναν να ξεκινήσει στην Ολομέλεια η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου προέδρου του Κοινοβουλίου.

Τόσο η κα Χριστοδουλοπούλου όσο και ο κ. Ξυδάκης έχουν… “πιαστεί” ξανά από τον φωτογραφικό φακό με το τσιγάρο στο στόμα. Ο Νίκος Ξυδάκης βγαίνοντας από το Μαξίμου την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Η δε Τασία Χριστοδουλοπούλου είχε ανάψει τσιγάρο μόλις πάτησε το πόδι της έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τον περασμένο Ιανουάριο, αμέσως μετά την ορκωμοσίας της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Τσιγάρο άναψε και ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος θα φανεί… στην πορεία, αν θα μπει στο κλαμπ των φανατικών καπνιστών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε