Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Δεν ακυρώνονται τα πρόστιμα στους Πακιστανούς την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ακυρωθεί κανένα πρόστιμο που επιβλήθηκε στους Πακιστανούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα.

Το σβήσιμο των προστίμων είχε ζητήσει η πακιστανική κοινότητα με ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητώντας παράλληλα συγγνωμη για τη συγκέντρωση, όμως ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως οι νόμοι ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία τους εκεί ήταν όντως αυθόρμητη.

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε στο twitter πως «δεν πρόκειται να ακυρώσουμε κανένα πρόστιμο που επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ στα μέλη της πακιστανικής κοινότητας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα γιατί δεν φορούσαν μάσκα. Οι νόμοι είναι νόμοι και ισχύουν για όλους ακόμη και αν η παρουσία των ανθρώπων αυτών ήταν πράγματι αυθόρμητη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
MRB: Πώς διαβάζει το επιτελείο Τσίπρα τα ευρήματα της δημοσκόπησης – Σε μονοψήφια επίπεδα η διαφορά της ΕΛΑΣ από τη ΝΔ
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το νέο κόμμα του πρώην πρωθυπουργού διατηρεί τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, ενώ η συζήτηση για τις μετεκλογικές ισορροπίες επανέρχεται στο προσκήνιο
ΕΛΑΣ, κόμμα Τσίπρα 16
Νίκος Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατέβει στις εκλογές – Χρειαζόμαστε συμμαχίες, αλλά με κορμό το κόμμα
Ο βουλευτής στέλνει μήνυμα πολιτικής αυτονομίας ενόψει Κεντρικής Επιτροπής, αφήνοντας αιχμές για τις κινήσεις Τσίπρα και απορρίπτοντας σενάρια «παγώματος» του κόμματος
Νίκος Παππάς και Σωκράτης Φάμελλος