Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Τάκης Θεοδωρικάκος για Φώφη Γεννηματά: Θα λείψουν η ευαισθησία και η αποφασιστικότητά της

Τάκης Θεοδωρικάκος για Φώφη Γεννηματά: Θα λείψουν η ευαισθησία και η αποφασιστικότητά της

Ημέρα οδύνης για τη χώρα και τον πολιτικό κόσμο που θρηνεί για τη Φώφη Γεννηματά. «Πιστεύαμε ότι θα βγει νικήτρια, η τελευταία, όμως, μάχη ήταν άνιση», τονίζει στη δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η οποία νικήθηκε από τον καρκίνο στα 57 της χρόνια.

Η Φώφη Γεννηματά έφυγε πολύ πρόωρα. Αγωνίστρια μέχρι την τελευταία στιγμή. Ακριβώς όπως έζησε, σημειώνει ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Η Φώφη Γεννηματά έφυγε πολύ πρόωρα. Αγωνίστρια μέχρι την τελευταία στιγμή. Ακριβώς όπως έζησε. Κερδίζοντας τη μία μάχη για τη ζωή μετά την άλλη. Η τελευταία, όμως, ήταν άνιση. Πιστεύαμε ότι θα βγει νικήτρια. Αλλά, δεν ήταν φαίνεται δυνατό. Είναι μία ημέρα οδύνης.

Η πολιτική ζωή είναι φτωχότερη. Η ευαισθησία, η αποφασιστικότητα και η ιδιαίτερη ματιά της θα λείψουν. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και σε όλους τους δικούς της ανθρώπους», αναφέρει στο μήνυμά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Δείτε την ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στο Facebook:

 

Υπενθυμίζεται ότι η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (27.10.2021).

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις