Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Καμία βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή

«Καμία βία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή», ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τις πρόσφατες επιθέσεις ακροδεξιών τόνισε πως «στα καδρόνια νοσταλγών της Χρυσής Αυγής δεν απαντάς με καδρόνια.Απαιτείται συντεταταγμένη δράση της Πολιτείας, των κομμάτων και της κοινωνίας».

Παράλληλα απέρριψε τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης για θύλακες της Χρυσής Αυγής μέσα στην Αστυνομία.

«Η ΕΛΑΣ είναι εδώ, δραστηριοποιείται με σχέδιο για την αντιμετώπιση του φαινομένου αναβίωσης της εγκληματικής οργάνωσης», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος ενώ υπογράμμισε πως χρειάζεται εγρήγορση και αποφασιστικότητα.

Παράλληλα παραδέχθηκε υποστελέχωση Αστυνομικών Τμημάτων και ανακοίνωσε την ενίσχυσή τους με περισσότερους από 1000 αστυνομικούς καθώς και ψηφιοποίηση υπηρεσιών στα ΑΤ προκειμένου να αποδεσμευθούν και να βγουν στους δρόμους χιλιάδες αστυνομικοί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως από 1η Ιανουαρίου καταργείται το γνήσιο της υπογραφής.

Τέλος αναφορικά με τη σύλληψη τρομοκράτη του ISIS στην Αθήνα τόνισε πως η εμπλοκή του είναι πριν την έλευσή του στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Μητσοτάκης απάντησε έμμεσα στον Καραμανλή για τη Δικαιοσύνη: H αμφισβήτηση της εμπιστοσύνης μπορεί εύκολα σε αυτό το τοξικό περιβάλλον να γίνει μία αυτοεκπληρούμενη προφητεία στο μυαλό των πολιτών
«Το έργο της μεταρρύθμισης της δικαιοσύνης προωθείται με την εμπιστοσύνη σε αυτήν» τόνισε ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης 36
Έρχεται «χρονοκόφτης» στη Βουλή - Πάνω από 7 ώρες κράτησε η συζήτηση για την εξωτερική πολιτική
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν αυτή που αναδείχθηκε «πρωταθλήτρια» στην υπέρβαση του προβλεπόμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια για την εξωτερική πολιτική
Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την εξωτερική πολιτική
Χάρης Δούκας: «Διάλογο και με το κόμμα Τσίπρα» – Αιχμές για την επιλογή των προσυνεδριακών ομάδων
Επισήμανε πως έμαθε τη συμμετοχή του στην Πολιτική Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου από τα μέσα ενημέρωσης και πως ο ίδιος είχε προτείνει 4-5 ανθρώπους για τις επιτροπές, εισηγήσεις που δεν έγιναν δεκτές
Ο δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας 2
Η «μπηχτή» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Τσίπρα για το βιβλίο του «Ιθάκη» - «Αλέξη φίλε μου, προλαβαίνεις να αλλάξεις τον τίτλο»
«Η επιλογή του να ονοματίσει το βιβλίο του ως "Ιθάκη" ανακαλεί υποχρεωτικά στη μνήμη μας τις διακοπές αμέσως μετά την τραγωδία στο Μάτι, πάνω σε πολυτελές σκάφος»
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης στο βήμα της Βουλής 28
Δημήτρης Καιρίδης για Κυριάκο Βελόπουλο: Δεν είναι Ελληνική Λύση, είναι γερμανική – Ο πατριωτισμός είναι στις πράξεις και όχι στα κούφια λόγια
«Δεν μπορεί να είσαι πατριώτης, να λέγεσαι Ελληνική Λύση και να είσαι γερμανική λύση στο πρόβλημα των τραπεζών, της ρευστότητας, της οικονομίας»
Ο Δημήτρης Καιρίδης
29
Η Κομισιόν υιοθετεί τις προτάσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή αντιαεροπορική ασπίδα μέχρι το 2030
Το έγγραφο θα αποτελέσει εφαλτήριο για τον προσδιορισμό στρατηγικών επενδύσεων με στόχο για την ανάπτυξη των συλλογικών αμυντικών δυνατοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ευρωπαϊκή Ένωση 1