Πολιτική

Τάκης Θεοδωρικάκος: Νέα επίσκεψη στους τραυματίες αστυνομικούς από τους Αγίους Αναργύρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τους τραυματίες αστυνομικούς από τη συμπλοκή στους Αγίους Αναργύρους, μετά τα γεγονότα στα Κάτω Πατήσια, επισκέφθηκε σήμερα (3.7.2022) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος ευχαρίστησε τους δύο τραυματίες αστυνομικούς για τις ενέργειές τους, τονίζοντας ότι τα όσα συνέβησαν στους Αγίους Αναργύρους χθες, μετά τη συμπλοκή στα Κάτω Πατήσια, είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα.

Ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σφαίρα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό.

Αναλυτικά η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη:

«Επισκεφθήκαμε ξανά με τον Αρχηγό, τα δύο παλικάρια της Ελληνικής Αστυνομίας που έχουν τραυματιστεί και χθες το βράδυ έκαναν τον καθήκον τους με αυτοθυσία, σώζοντας ανθρώπινες ζωές στους Αγίους Αναργύρους. Είναι πολύ καλύτερα στην υγεία τους, έχουν χειρουργηθεί. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν κοντά τους, ήταν και είναι πολύ δυνατοί. Σταθήκαμε στους ανθρώπους τους, στα αγαπημένα τους πρόσωπα, τις συζύγους αλλά και τους γονείς τους απο την Καβάλα και τα Τρίκαλα. Μιλήσαμε μαζί τους, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα: η Ελληνική Αστυνομία δρα αποτελεσματικά απέναντι στο έγκλημα, και όπως είχα και χθες το βράδυ την δυνατότητα να διαπιστώσω, δρα αμέσως. Βρισκόμουν στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα, σε μια δύσκολη γειτονιά, προκειμένου να δω πώς πηγαίνουν τα μέτρα αστυνόμευσης και παρακολούθησα ζωντανά απο τον ασύρματο της Αμέσου Δράσεως τα τεκταινόμενα.

Πιστεύω ότι οι Έλληνες γνωρίζουν και πρέπει να γνωρίζουν, ότι οφείλουμε πολλά στους αστυνομικούς μας». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΚΚΕ κατά Μαρινάκη και Κυρανάκη: «Η θεωρία των δύο άκρων είναι κεντρική κυβερνητική γραμμή»
Ο Περισσός κατηγορεί την κυβέρνηση ότι αποσυνδέει τη ναζιστική ιδεολογία από τα εγκλήματα της οργάνωσης - Η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις ποινικές καταδίκες
Κυρανάκης, ΚΚΕ, Μαρινάκης
Κυβερνητικές πηγές κατά ΠΑΣΟΚ: «Ας σταματήσουν να αναζητούν δήθεν “κρυφές ατζέντες” και ας απαντήσουν για τη δική τους»
Η νέα απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη στις κυβερνητικές πηγές, με αιχμές για τον εκλογικό πήχη του 25% και τις δηλώσεις Καράογλου - «Ας πείσουν πρώτα τους βουλευτές τους»
Μέγαρο Μαξίμου
Καράογλου: Η ΝΔ να απευθυνθεί σε Ελληνική Λύση, Νίκη, Λατινοπούλου, Σαμαρά και Καρυστιανού αν δεν πετύχει αυτοδυναμία – ΠΑΣΟΚ: «Αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη»
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης εισηγείται άνοιγμα σε κόμματα στα δεξιά της παράταξης, με τη Χαριλάου Τρικούπη να κάνει λόγο για σχέδιο συγκυβέρνησης με την Ακροδεξιά
Θεόδωρος Καράογλου, ΝΔ
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: «Τον ακούγαμε και ήταν σαν να ακούμε τον Μητσοτάκη» – Βολές για «νεοφιλελεύθερη μετάλλαξη»
Σφοδρή επίθεση της Χαριλάου Τρικούπη στον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΕΛΑΣ για τη 13η σύνταξη και τις οικονομικές του θέσεις - «Έταξε τα πάντα στους πάντες για να κάνει τα ακριβώς ανάποδα»
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία Χαριλάου Τρικούπη