Πολιτική

Ταξίδι Δένδια στην Πρίστινα

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στην Πρίστινα, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Φραγκογιάννη.

Ο κ. Δένδιας θα έχει συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Avdullah Hoti, την Πρόεδρο της Βουλής Vjosa Osmani και την Υπουργό Εξωτερικών, Meliza Haradinaj-Stublla. Οι συνομιλίες θα εστιαστούν στην ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων, στο διάλογο Βελιγραδίου-Πρίστινας και στην οικονομική συνεργασία με έμφαση στην ενέργεια.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, θα συναντηθεί με τα στελέχη της Ελληνικής Δύναμης (ΕΛΔΥΚΟ) που μετέχει στην KFOR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Καρυστιανού να παραιτηθεί από πρόεδρος του Συλλόγου των Τεμπών, ζήτησε το ΔΣ: «Θα το κάνω αν μου ζητηθεί σε συνέλευση»
«Ο λόγος που δεν παραιτούμαι από μόνη μου είναι ότι εγώ παραμένω πιστή σ' αυτά που πορίζει ο σύλλογος, ως προς τον σκοπό της δημιουργίας και της ύπαρξής του»
Η Μαρία Καρυστιανού 53
Μαρία Καρυστιανού: Θα συμμετέχουμε στις επόμενες εκλογές – Αν μου ζητηθεί, θα παραιτηθώ από τον σύλλογο για τα Τέμπη
«Βλέπω ξαφνικά κάποιους να μου επιτίθενται και δεν καταλαβαίνω το γιατί» είπε για τις αντιδράσεις ορισμένων από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον Πάνο Ρούτσι
78