Πολιτική

Τασούλας για Καραλή: Γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής

Συγχαρητήρια στον σπουδαίο αθλητή για τη διάκρισή του, απέστειλαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά, όπως ακριβώς ξέρει να κάνει πολύ καλά, κατακτώντας σήμερα (22.03.2025) το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κίνα  και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας έσπευσε να τον συγχαρεί.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, στη δήλωσή του, τόνισε ότι ο Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής, συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία.

«Μία ακόμα μεγάλη διάκριση μας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής κατακτώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η καταπληκτική του επίδοση, νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιονίκης μας συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Μας γέμισε χαρά και περηφάνια! Θερμά συγχαρητήρια!», καταλήγει η δήλωση.

Συγχαρητήρια έστειλαν με ανακοινώσεις τους, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ: 

ΚΚΕ: Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ. Καλή συνέχεια, με υγεία και θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μας κάνει ξανά περήφανους

«Ο Εμμανουήλ Καραλής μας κάνει ξανά περήφανους!

Η σημερινή επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αθλητική διάκριση. Είναι μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή.

Γιατί ο Καραλής δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο και την αγωνιστική του συνέπεια, αλλά για τη δύναμη με την οποία έχει πορευτεί μέχρι εδώ. Για την ψυχραιμία, την ευαισθησία, την επιμονή και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν.

Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε αυθεντικά πρότυπα, ο Μανόλο – με τη δική του διαδρομή – μας θυμίζει πως η αριστεία δεν είναι αλαζονεία, είναι δουλειά και καρδιά.

Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε να συνεχίσει να πετά με την ίδια καθαρότητα και πίστη. Είναι ήδη στη συνείδηση όλων μας νικητής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δούρου από τη ΔΕΘ: Πρόγραμμα ανασύνταξης και κάλεσμα προοδευτικής σύγκλισης
Οικονομικές παρεμβάσεις έως 6 δισ. ευρώ, κατάργηση ιδιωτικών πανεπιστημίων, επαναφορά 13ου μισθού και σύνταξης, επίθεση στην κυβέρνηση και πρόταση για μητροπολιτική διοίκηση της Θεσσαλονίκης
Ρένα Δούρου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο: Οι σέλφις, τα χαμόγελα, τα «high five» και η έκπληξη στην παιδική χαρά
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να στείλει μήνυμα πως κανένας δεν είναι μόνος του, ακόμη και αν βρίσκεται σε ένα πολύ απομακρυσμένο σημείο της χώρας, όπως το Καστελόριζο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Καστελόριζο 7
Αλέξης Τσίπρας στην 90ή ΔΕΘ: Καινοτομία, παραγωγή και ευχές για επιστροφή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα «μεγάλα σαλόνια»
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ συνομίλησε με φοιτητές, νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες
Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην 90η ΔΕΘ
Κώστας Αρβανίτης: Η κυβέρνηση τιμωρεί την ανεργία υπέρ της εργοδοσίας – Το νέο κοινωνικό «τσεκούρι» Μητσοτάκη
«Απέναντι στην πολιτική της φτωχοποίησης και του εκβιασμού, διεκδικούμε ισχυρή προστασία των ανέργων, αξιοπρεπείς μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και σταθερή εργασία με δικαιώματα» απαντά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Κώστας Αρβανίτης
Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε πρόγραμμα 5 δισ. από τη ΔΕΘ – Τι ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς για συντάξεις, μισθούς και φόρους
Ο γραμματέας της ΚΕ του κόμματος παρουσίασε τις βασικές οικονομικές προτάσεις της Κουμουνδούρου, υπερασπίστηκε την κυβερνητική περίοδο 2015-2019 και έστειλε μηνύματα προς τον Αλέξη Τσίπρα, τον Παύλο Πολάκη και τις δυνάμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης
Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΘ