Πολιτική

Τασούλας για Καραλή: Γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής

Συγχαρητήρια στον σπουδαίο αθλητή για τη διάκρισή του, απέστειλαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά, όπως ακριβώς ξέρει να κάνει πολύ καλά, κατακτώντας σήμερα (22.03.2025) το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κίνα  και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας έσπευσε να τον συγχαρεί.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, στη δήλωσή του, τόνισε ότι ο Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής, συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία.

«Μία ακόμα μεγάλη διάκριση μας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής κατακτώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η καταπληκτική του επίδοση, νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιονίκης μας συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Μας γέμισε χαρά και περηφάνια! Θερμά συγχαρητήρια!», καταλήγει η δήλωση.

Συγχαρητήρια έστειλαν με ανακοινώσεις τους, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ: 

ΚΚΕ: Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ. Καλή συνέχεια, με υγεία και θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μας κάνει ξανά περήφανους

«Ο Εμμανουήλ Καραλής μας κάνει ξανά περήφανους!

Η σημερινή επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αθλητική διάκριση. Είναι μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή.

Γιατί ο Καραλής δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο και την αγωνιστική του συνέπεια, αλλά για τη δύναμη με την οποία έχει πορευτεί μέχρι εδώ. Για την ψυχραιμία, την ευαισθησία, την επιμονή και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν.

Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε αυθεντικά πρότυπα, ο Μανόλο – με τη δική του διαδρομή – μας θυμίζει πως η αριστεία δεν είναι αλαζονεία, είναι δουλειά και καρδιά.

Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε να συνεχίσει να πετά με την ίδια καθαρότητα και πίστη. Είναι ήδη στη συνείδηση όλων μας νικητής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το ΥΠΕΞ καταδικάζει τις απειλές των Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα: «Αναγνωρίζουμε τον καθοριστικό ρόλο του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας»
«Η προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών της ναυσιπλοΐας, παραμένει θεμελιώδης προτεραιότητα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ
ΥΠΕΞ
Μητσοτάκης από Γρεβενά για τον Ε65: «Η Ελλάδα των ημιτελών έργων ανήκει στο παρελθόν, απαντάμε με την αλήθεια των αποτελεσμάτων»
Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον νέο αυτοκινητόδρομο σύμβολο της «Ελλάδας μιας νέας εποχής» και επιτέθηκε στην αντιπολίτευση: «Τους αφήνουμε στο χθες»
Μητσοτάκης, Ε65
89
«Βραχυκύκλωμα» στο ΠΑΣΟΚ μετά τη στροφή Τσίπρα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Οι αντικρουόμενες γραμμές Καρχιμάκη και Γιαννακοπούλου και το «άδειασμα» στον Δουδωνή
«Θα καταργήσουμε τον νόμο Πιερρακάκη και θα φτιάξουμε έναν νέο νόμο-πλαίσιο» - «Δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο στην Κοινοβουλευτική Ομάδα»
Καρχιμάκης, Γιαννακοπούλου, Δουδωνής
Πέτσας: «Πάντα υπάρχει δυνατότητα προσέγγισης με Σαμαρά και Καραμανλή» – «Ξεκάθαρα δεύτερος ο Τσίπρας στις εκλογές»
Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της αυτοδυναμίας, απορρίπτοντας τα σενάρια κυβερνήσεων συνεργασίας, και εκτίμησε ότι «το ΠΑΣΟΚ έχασε το τρένο»
Καραμανλής και Σαμαράς