Πολιτική

Τασούλας για Καραλή: Γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής

Συγχαρητήρια στον σπουδαίο αθλητή για τη διάκρισή του, απέστειλαν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέταξε ψηλά, όπως ακριβώς ξέρει να κάνει πολύ καλά, κατακτώντας σήμερα (22.03.2025) το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κίνα  και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας έσπευσε να τον συγχαρεί.

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας, στη δήλωσή του, τόνισε ότι ο Ολυμπιονίκης μας Εμμανουήλ Καραλής, συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία.

«Μία ακόμα μεγάλη διάκριση μας χάρισε ο Εμμανουήλ Καραλής κατακτώντας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Η καταπληκτική του επίδοση, νέο πανελλήνιο ρεκόρ, αποδεικνύει ότι ο Ολυμπιονίκης μας συνεχίζει τη σπουδαία του πορεία και γράφει ιστορία, είναι ένας κορυφαίος αθλητής. Μας γέμισε χαρά και περηφάνια! Θερμά συγχαρητήρια!», καταλήγει η δήλωση.

Συγχαρητήρια έστειλαν με ανακοινώσεις τους, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ: 

ΚΚΕ: Ακόμα πιο ψηλά τον πήχη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου με επίδοση που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ. Καλή συνέχεια, με υγεία και θέτοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το ΚΚΕ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μας κάνει ξανά περήφανους

«Ο Εμμανουήλ Καραλής μας κάνει ξανά περήφανους!

Η σημερινή επιτυχία του Εμμανουήλ Καραλή, με την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία αθλητική διάκριση. Είναι μια βαθιά ανθρώπινη στιγμή.

Γιατί ο Καραλής δεν ξεχωρίζει μόνο για το ταλέντο και την αγωνιστική του συνέπεια, αλλά για τη δύναμη με την οποία έχει πορευτεί μέχρι εδώ. Για την ψυχραιμία, την ευαισθησία, την επιμονή και την αξιοπρέπεια που τον χαρακτηρίζουν.

Σε μια εποχή που χρειαζόμαστε αυθεντικά πρότυπα, ο Μανόλο – με τη δική του διαδρομή – μας θυμίζει πως η αριστεία δεν είναι αλαζονεία, είναι δουλειά και καρδιά.

Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε να συνεχίσει να πετά με την ίδια καθαρότητα και πίστη. Είναι ήδη στη συνείδηση όλων μας νικητής».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: Παντελώς ανυπόστατο το πρωτοσέλιδο της Εστίας για συναντήσεις μου με τον Γιάννη Στουρνάρα
«Ο κ. Κοττάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι έχει πάρει διαζύγιο από την αλήθεια εξυφαίνοντας ιστορίες επιστημονικής φαντασίας», σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Μαρινάκης για παγκόσμια μέρα Ελευθερίας του Τύπου: «Προτεραιότητα της κυβέρνησης η ενίσχυση θεσμών, η κατοχύρωση πολυφωνίας και η βελτίωση των ΜΜΕ»
Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες στους οποίους βασίζεται ένα πλέγμα παρεμβάσεων που όπως είπε αλλάζει το τοπίο στα ΜΜΕ, και παρουσίασε αναλυτικά το κυβερνητικό έργο στο χώρο του Τύπου
Ο Παύλος Μαρινάκης
Δενδρινού και Βαρβιτσιώτη σε Τσιπρα: Μάλλον δεν έχετε διαβάσει το βιβλίο μας – Δεν συσχετίσαμε ποτέ Πρέσπες με συντάξεις
Οι 2 δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τονίζουν ότι το ντοκιμαντέρ βασίζεται αποκλειστικά σε επώνυμες μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της περιόδου 2015 και όχι σε δημοσιογραφικές κρίσεις
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ, Ελένη Βαρβιτσιώτη και Βικτώρια Δενδρινού
10
Δημοσκόπηση Marc: Ακρίβεια και νέα κόμματα αλλάζουν τις ισορροπίες – Μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Τσίπρας και Καρυστιανού
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η Βουλή θα μπορούσε να είναι επτακομματική ή ακόμη και εννεακομματική, ανάλογα με τις εξελίξεις των επόμενων μηνών
καλπη 16
Ο Αλέξης Τσίπρας εξηγεί γιατί δεν συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΙ: Δεν θα νομιμοποιήσω τη δολοφονία χαρακτήρα μου
«Δε μου δίνετε κανένα λόγο να εμπιστευτώ, ούτε στο ελάχιστο, ότι θα έχετε μια αντικειμενική προσέγγιση στα γεγονότα του 2015 και ότι σκοπός σας δεν θα είναι και σήμερα, να επιμείνετε στη συκοφαντία»
Αλέξης Τσίπρας 39