Πολιτική

Τελετή παράδοσης – παραλαβής για τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ: Οι δηλώσεις του Δημήτρη Χούπη

Στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων τελέστηκε το πρωί της Τρίτης η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (Α/ΓΕΕΘΑ).

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής έγινε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια και μελών της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μετά τις κρίσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών που πραγματοποιήθηκαν στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας την περασμένη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος αποστρατεύτηκε μετά από τέσσερα χρόνια θητείας ως Α/ΓΕΕΘΑ.

Τη θέση του ανέλαβε ο Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, ο οποίος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση αγροτών – κυβέρνησης: Οι νέες πληρωμές, οι βουλευτές επαρχίας και το τελεσίγραφο για ανοιχτούς δρόμους
«Οι ευρωπαϊκοί πόροι είναι περισσότεροι ακόμα κι από πέρυσι. Κατανέμονται, όμως, σε δύο δόσεις και στη δεύτερη δόση θα γίνει το "ταμείο", η εξόφληση»
Μπλόκο αγροτών
Τα «μαζεύει» ο Πέτρος Παππάς μετά την αποθέωση στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Μήνυμα» στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Χαριλάου Τρικούπη
Αρχικά, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως τον «πιο εργατικό υπουργό», στο πλαίσιο της συζήτησης που διοργάνωσε το Debate House για την κατάσταση στο ΕΣΥ
Πέτρος Παππάς