Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο – Απαρηγόρητος ο Αλέξης Τσίπρας

Τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο – Απαρηγόρητος ο Αλέξης Τσίπρας

– Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στον Θοδωρή Μιχόπουλο φίλοι και συγγενείς
– Όλος ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος ήταν εκεί – Συντετριμμένοι οι Τσίπρας και Τζανακόπουλος
– Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ήταν αυτός που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο
– Ο Θοδωρής Μιχόπουλος πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του Σαββάτου (13.01.2018)
– Ήταν στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Το τελευταίο αντίο στον συνάδελφο δημοσιογράφο Θοδωρή Μιχόπουλο είπαν σήμερα (15.01.2018) συγγενείς, φίλοι συνάδελφοι και πολιτικοί. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος έφυγε ξαφνικά στα 66 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι τον αγαπούσαν.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στις 4 το απόγευμα από το Α Νεκροταφείο. Όλοι όσοι τον ήξεραν βρίσκονται εκεί για το τελευταίο αντίο. Απαρηγόρητος ήταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιας και πέρα από συνεργάτες ήταν και φίλοι με τον Θοδωρή Μιχόπουλο. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τόσο μεγάλη… που ο πρωθυπουργός δάκρυσε!

Συντετριμμένος και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ξεκίνησε τον επικήδειο λόγο του τονίζοντας πως: “είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψουμε για εμάς που δεν πολυπιστεύουμε ότι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον”.

Ποιος ήταν ο Θοδωρής Μιχόπουλος

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος δεν ήταν ένας απλός δημοσιογράφος αλλά ένας άνθρωπος που υπήρξε δάσκαλος για πολλούς δημοσιογράφους.

Περισσότερο γνωστός εκτός των δημοσιογραφικών κύκλων, έγινε όταν ανέλαβε το 2015 διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση.

Σπαρακτικός ήταν ο τρόπος που τον αποχαιρέτισε ο ίδιος ο πρωθυπουργός αλλά και υπουργοί, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον γιο του Θοδωρή Μιχόπουλου για να του εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις